2777
2789
عنوان

کراتین مو

178 بازدید | 34 پست

سلام.میخام کراتین انجام بدم البته موهامو دکلره کردم فیس فریم.کلا موهام فرهستن همیشه اتو میکنم خسته شدم ازاتو کشی،یه با کراتین کردم سه سال پیش موهام ریختن وحشتناک ،الان خیلی میترسم موهام تاگردنم هستن

بعضی ها میگن جاهای ک گرون میگیرن حتما کارشون خوبه،واقعا دلم میخاد موهام صاف بشه خسته شدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که هر چی تو نی نی سایت دیدم تجربشون ریزش مو بود

یه خانومی هم ده روز پیشا میگفت هفت تومن دادم و کراتین کردم رفتم حموم و همش از بین رفت شد همون موهای قبلیم

من بودم اون هفت میلیون رو میذاشتم کنار و هر هفته و هفته ای چند روز میرفتم ارایشگاه براشینگ میکردم

چ تاپیک خوبی زدی مشکل منم مشکل خودته منم موهام از اتو اسیب دیدن ی طرف از ریزش کراتین میترسم

موهامنم ازبس برس حرارتی کشیدم نابود شدن هرچی مکمل استفاده میکنم ریزش فربودن دارن عذابم میدن

منم کراتین می خوام برم موهام زیاد وز و فره برای همه ریزش میاره؟

نه من شنیدم اگ ارایشگر خوب باشه و مواد خوب به کار ببره هیچ ریزشی نخواهی داشت و یه اصل مهم اینه ک نشونش اونجاست وقتی ارایشگر خوب باشه بعد از اتو کشی مواد رو مو همونجا تو سالن خودش یه دور موهاتو بعد اتو کشی میشوره و بهت نمیگه موهاتو قرنطینه کنی چون مواد خوب قرنطینه نداره اونایی ک اینو میگن مواد شون بده و باعث ریزش میشن 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

من پارسال تابستون کراتین کردم

خیلی راضی بودم ولی الان که موهام بلند شده پشت موهام تقریبا صافه ولی جدیداوقتی سشوار میکنم وزمیشه 

سعی کن باموهای فرت بسازی الان موهام دوتیکس تقریبا تا گوشام فر بقیش تقریبا صاف

ولی روزای اول بشدت صاف وقشنگ شده بود

فکر نمیکنم جای گرون مواد بهتر میزاره اونا دستمزد بیشتری میگیرن

میتونی خودت بری بهترین موادشو به اندازهی موهات بخری اونا برات بزارن اینطوری نصفم کمتر درمیاد

موهامنم ازبس برس حرارتی کشیدم نابود شدن هرچی مکمل استفاده میکنم ریزش فربودن دارن عذابم میدن

اره راست میگی بابا من خودم فرفری هستم از بس اتو کشیدم وز شدن یعنی باید رسما کچل کنم با کراتین ک این وز وزی ها نیان بیرون روم نمیشه با شوهرم دو شب برم مسافرت میترسم فاجعه ی موهامو بفهمه حسرت مونده بود ب دلم ی بار باهاش حموم برم از ترس فاجعه بعد موهام نرفتم هیچوقت تو این ۶ سال😂😂

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
من پارسال تابستون کراتین کردمخیلی راضی بودم ولی الان که موهام بلند شده پشت موهام تقریبا صافه ولی جدی ...

موی فر خیلی اذیت میکنه ،میخام بدونم مواد خوب چیه چ مارکی ک خودم بخرم