یه بار بهم گفتن همین کارو هم برام انجام داد یعنی قرنطینه نداشت میگفت موادم عالیه البته به کف سرم هم ...
مکن اصلا نباید به ریشه برخورد کنه با سانت فاصله از مو باید انجام بشه همینه ک ریختن حتما مواد خوب بوده خودش نابلد.. چرا؟ موهات بعد اون سال و صدمه مگ رشد نکرده جای ریزشش؟
عزیزم میدونم چی میگی یه کم بارون بیاد یا خیس بشه فورا فرووزمیشهمخصوصا وقتی رنگ هم باشه دکلره میشه مث ...
االهی بگردم مطمعنم موهای قشنگی داشتی از همین اتو براشینگ و اینا ک صدمه میبینن فرش ناسالم میشه مثل من ک این چند سال ترکوندم موهامو قبلش سیم تلفنی بود الان وز... اگر بری پروتین و احیا موهات بهتر نمیشه؟
من موهای خیلی پری داشتم اصلا به زور میشد ببندی کلیپس که هیچ همین الانم ریزش دارم قطع نشده مزو انجام ...
چند وقته از اون جریان میگذره؟ چقدر بد.. من شنیدم برای موهای ریخته رزماری اسپری کردن اب رو اتیشه تو یوتیوب ی دختره خارجی ایرانی بود میگفت من سر درس و دانشگاهم موهام سکه ای ریخت از استرس و برنگشت هرچی دکتر رفتم بعد از اون یه مدت اب رزماری زدم همش برگشت و از حالت بیبی هیر شروع میشه
چند وقته از اون جریان میگذره؟ چقدر بد.. من شنیدم برای موهای ریخته رزماری اسپری کردن اب رو اتیشه تو ی ...
بازم امتحان میکنم البته من عادت دارم با آب داغ موهامو میشورم ومامانم همیشه بهم میگه نکن خودش همیشه باآب خنک حموم میکنه الان ۷۰سالشه ولی موهاش پر ماشالله