2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 34 پست
نه من شنیدم اگ ارایشگر خوب باشه و مواد خوب به کار ببره هیچ ریزشی نخواهی داشت و یه اصل مهم اینه ک نشو ...

یه بار بهم گفتن همین کارو هم برام انجام داد یعنی قرنطینه نداشت میگفت موادم عالیه البته به کف سرم هم میخورد الان موهام ازنصف کمتر شده

موی فر خیلی اذیت میکنه ،میخام بدونم مواد خوب چیه چ مارکی ک خودم بخرم

راستش اسمشو نمیدونم ولی موادش بنفش رنگ بود ومیگفت گیاهیه

اونایی که لوازم آرایش فروشن اکثرن یا دارن یا جاهایی که دارنو معرفی میکنن

من اصلا ریزش نگرفتم

الان که داره اثرش میره موهام بیشتر میریزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بار بهم گفتن همین کارو هم برام انجام داد یعنی قرنطینه نداشت میگفت موادم عالیه البته به کف سرم هم ...

مکن اصلا نباید به ریشه برخورد کنه با سانت فاصله از مو باید انجام بشه همینه ک ریختن حتما مواد خوب بوده خودش نابلد.. چرا؟ موهات بعد اون سال و صدمه مگ رشد نکرده جای ریزشش؟ 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
اره راست میگی بابا من خودم فرفری هستم از بس اتو کشیدم وز شدن یعنی باید رسما کچل کنم با کراتین ک این ...

عزیزم میدونم چی میگی یه کم بارون بیاد یا خیس بشه فورا فرووزمیشه

مخصوصا وقتی رنگ هم باشه دکلره میشه مث آفریقایی ها

مکن اصلا نباید به ریشه برخورد کنه با سانت فاصله از مو باید انجام بشه همینه ک ریختن حتما مواد خوب بود ...

من موهای خیلی پری داشتم اصلا به زور میشد ببندی کلیپس که هیچ همین الانم ریزش دارم قطع نشده مزو انجام دادم پی ارپی مکمل بی فایده

عزیزم میدونم چی میگی یه کم بارون بیاد یا خیس بشه فورا فرووزمیشهمخصوصا وقتی رنگ هم باشه دکلره میشه مث ...

االهی بگردم مطمعنم موهای قشنگی داشتی از همین اتو براشینگ و اینا ک صدمه میبینن فرش ناسالم میشه مثل من ک این چند سال ترکوندم موهامو قبلش سیم تلفنی بود الان وز... اگر بری پروتین و احیا موهات بهتر نمیشه؟ 

من موهای خیلی پری داشتم اصلا به زور میشد ببندی کلیپس که هیچ همین الانم ریزش دارم قطع نشده مزو انجام ...

چند وقته از اون جریان میگذره؟ چقدر بد.. من شنیدم برای موهای ریخته رزماری اسپری کردن اب رو اتیشه تو یوتیوب ی دختره خارجی ایرانی بود میگفت من سر درس و دانشگاهم موهام سکه ای ریخت از استرس و برنگشت هرچی دکتر رفتم بعد از اون یه مدت اب رزماری زدم همش برگشت و از حالت بیبی هیر شروع میشه

مواد خوب بهم معرفی کنید کافیه همینو بدونم

اصلا مواد اصل گیر نمیاد ایران چون خیلی گرون میوفته 

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

االهی بگردم مطمعنم موهای قشنگی داشتی از همین اتو براشینگ و اینا ک صدمه میبینن فرش ناسالم میشه مثل من ...

کلا میترسم دیگه همین اتو موهامو وز کرده چاره ای نیست باید راهی پیدا کنیم 😂من دیگه ازحموم رفتن هم میترسم ک بعدش وز بشه

کراتین یه باراتو می‌کشه ماروزانه اتو کشی داریم 🤦🤦

چند وقته از اون جریان میگذره؟ چقدر بد.. من شنیدم برای موهای ریخته رزماری اسپری کردن اب رو اتیشه تو ی ...

رزماری گرفتم اونم امتحان کردم مو رو فوق العاده خشک می‌کنه شما بگو من چکار نکردم 🤦🤦ولی هیچ به هیچ 

چند وقته از اون جریان میگذره؟ چقدر بد.. من شنیدم برای موهای ریخته رزماری اسپری کردن اب رو اتیشه تو ی ...

بازم امتحان میکنم البته من عادت دارم با آب داغ موهامو میشورم ومامانم همیشه بهم میگه نکن خودش همیشه باآب خنک حموم می‌کنه الان ۷۰سالشه ولی موهاش پر ماشالله