2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 34 پست

نانو کراتین استفاده کن مواد وارداتی چند روز پیشم ی تاپیک راجب کراتین بود من نظرمو گفتم ..کدوم شهری؟

من دوسال پیش نانو کراتین کردم عاااااالی بدون ریزش الانم زیر موهام هنوز کراتینه باید برای ریشه ها دوباره برم... من منطقه مارلیک و فردیسم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا میترسم دیگه همین اتو موهامو وز کرده چاره ای نیست باید راهی پیدا کنیم 😂من دیگه ازحموم رفتن هم می ...

اتو بکشه ولی مواد گذار خوب باشه ک باز بعدش حسرت همون ی ذره مویی ک مونده بود هم نخوریم من الانم موهام از کورتیزول بالا کم شده دیگ بعدا چیزی نمیمونه ک از کراتینش بخام کیف کنم اگر جای بد برم

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
رزماری گرفتم اونم امتحان کردم مو رو فوق العاده خشک می‌کنه شما بگو من چکار نکردم 🤦🤦ولی هیچ به هیچ

واقعا. الهی بگردم. خب کاش همون رزماری رو عصاره شو توی روغن میگرفتی و به صورت روغن تراپی مصرفش میکردی خیلی از معجزه ی این رزماری من شنیدم. حق میدم بخدا هیچکس درد ما فرفری های ناراضی رو نمیفهمه خراب میکنیم موهامونو دیگ میمونیم توش خیلی وقتا به سرم میزنه کچل کنم حیف شوهر دارم نمیشه شوهرم تو حسرت موی بلنده از بس موهام اسیب دیده دیگ رشد نمیکنه دیگ جون نداره میشکنه پر از موخوره شده 

بازم امتحان میکنم البته من عادت دارم با آب داغ موهامو میشورم ومامانم همیشه بهم میگه نکن خودش همیشه ب ...

اره اره مامان راست میگه من خودم شنیده بودم ی مدت هم موهامو با اب سرد قبلا اب کشی میکردم دقیقا تاثیرش رو مو مثل تاثیر اب سرد ریختن روی سبزی میمونه که تازه اش میکنه من اون زمان ک اینقد اسیب ندیده بود موهام وقتی اب سرد میشستم فرفری هام جون میگرفت خوش ایست میشد