2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 34 پست
اسمش آدورامین

اینو استفاده نکردم مشابهسو استفاده کردم فایده نداشته درد دیوونم‌کرده

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

حتما ام‌ار ای بده ببینی تو چه وصعیتیه من ام ار ای و نوار عصب و عضله دادم ۳ تا از دیسکای گردنمو دکتر ...

ای خدا...چرا بهتر نمیشه آدم...پس دانشمندا و دکترا چه غلطی میکنن؟؟گردنبند طبی هم استفاده میکنی؟؟بالش طبی چی؟عمل جراحی لازم ندهری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگی؟؟خدا خیرت بده عزیزم.از کجا بخرم؟از دیجی کالا یا لوازم پزشکی ها؟

بله عزیزم من رفتم دکترمغزواعصاب چندین باام آرای دادم لوازم پزشکی ها دارن سایزبزرگشوبگیر کوچیک نگیری دولبه هوشمند عالیه من خیلی بهترم ازوقتی گرفتم هرجا برم میبرمش بدون بالشتم اصلا خیلی آرومترت میکنه عزیزم که به زندگیت برسی 

اگرمیتونی بروباشگاه برا قوی شدن عضلاتت بسیارکمک کننده هست یاتوخونه ورزش کن رعایت کن سنگین بلندنکن کاراتو کم کم انجام بده زیادی استراحتم اصلا برا گردن خوب نیس 

براگردن مسکن سلکسیب میدن والباقی مسکن اعصاب من شیراز پزشکای خوب ورفتم 

گردنبندطبی نهایتا 2هفته میشه بست روزی 2ساعت بیشترم ببندی عضلات تنبل وداغون میشه هم تجربه کردم هم پزشک حاذق گفته بهم گردنبندنخریدکمکی نداره 

سلام 

منم دقیق مثل شما بودم. 

کرخت شدن نوک انگشتان، درد سرشانه و .... که آشنایی باهاش. 

چند سال طول کشیده تا دیسک گردنت حاد بشه، پس صبور باش یه چند سالی رعایت کن تا بتونی به زندگی عادی برگردی. 

رعایت نکات زیز الزامی

. فشار وزن سر (با اصلاح زاویه گردن)را از روی گردن کم کن. گوشی بازی در حالت سر پایین ممنوع

یه مدت گردنبند و بالش طبی استفاده کن 

وسایل سنگین بر ندار اصلا 

اگه وسیله دستت می گیری دو طرف رو متعادل کن 

بچه ها رو بغل نکن 

مهمترین تمرین

عضله های گردن و سرشانه رو قوی کن . به کمک وزنه یک کیلویی و تمرین بالا بردن دست ها و پایین آوردن چندین بار در روز 

تمرینات بیشتر در اینترنت هست. 

صبور باش و ادامه بده بعد از چند وقت کنترلش می کنی 

البته باید همیشه مراعات کنی ولی اذیتت نمی کنه دیگه  

منم اینجور بودم دیسک خفیف گردن داشتم دوره ای ی مدت میاد سمتت حدود ۲.۳ ماه بعد ولت میکنه

من فیزبوتراپی ۱۰ جلسه رفتم 

بالش طبی استفاده کردم 

ومرتب با روغن ماساژ  میدادم 

بالشت طبی خیلی خیلی تاثیرداره اینترنتی سفارش نده برو تجهیزات پزشکی ازنزدیک خوب ببین سرکدوم راحتتری چون مختلفن