2777
2789

۴سالشه یک ماهی هست اخلاقاش افتضاح شده

امروز مثلا بعدازظهر شروع کرد گریه کردن یکساعت گریه میکرد میگفتم چرا گریه میکنی دلیل نمیگفت هی بازی دادم عکس از آلبوم آوردم پنج دیقه آروم می‌شد دوباره شروع میکرد

ساعت ۸ وقت لیزر داشتم لباس نپوشید بریم ینی هیچ جوره راضی نمیشد لباس بپوشه آخرم نرفتیم 

واقعا نمیدونم چیکارش کنم 

علتش چیه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

لجبازش نکن

کارایی مه دوست داره انجام بده

باهاش نقاشی کن

دخترمن دوست داره از بچگی های خودمم براش تعریف کنم و میکنم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی سن ۳تا ۵سالگی بچه ها یکم پرخاشگر میشن 

برای اینکه یادبگیری چطوری باهاش رفتار کنی پادکست گوش بده ویدیو های اموزشی یوتوب ببین

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

باهاش بازی میکنی؟

بنظرم باهاش ارتباط حسی بگیر و حسابی باهاش وقت بگذرون

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
سن لجبازیشه خاهر منم همینه یهو وسط بازار دراز میکشه گریه میکنهاز مشاور کمک بگیر و زیاد سخت نگیر بهش ...

باور کن یکسااااعت داشت گریه میکرد دیگه مخم داشت سوت میکشید

همه میپرن به من میدونم ولیگاهی تنبیه کردن وداد زدن سرش جوری که بفهمه قدرت شما بیشتره نیازه

من دخترم که یک بار اینجوری کنه جوری داد میزنم وتهدیدش میکنم وحاضر میشم میگم نیاید میرم و تنها میمونی این میشه بار آخرش

همه میپرن به من میدونم ولیگاهی تنبیه کردن وداد زدن سرش جوری که بفهمه قدرت شما بیشتره نیازه

درسته شاید بچه اون لحظه اروم بشه ولی باعث دلزدگی از والدین میشه و همین بعدها در زندگیش تأثیر میزاره

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

باور کن یکسااااعت داشت گریه میکرد دیگه مخم داشت سوت میکشید

دقیقا اینم همینطوریه بیزار میشیم میریم دور بزنیم از اول تا اخر گریه می‌کنه از روانشناس کمک بگیر 

تشویقش کن این کارو کنی( خوراکی مورد علاقش) بگیرید