2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره گلم🥲دونه دونه به ترتیب صفحهاز یه طرفم مهمون دارم فردا این وسط یهو میرم دوباره میام آخه وسط کار ...

میشه توروخدامنو بگی امیر بهم پیام داده بود دستش خورده بود یا نه پشیمون شد پاک کرد برمیگرده؟واکنش نشون ندم؟

ممنونیعنی اگه پسر بخوام باید 3 سال به بالا صبر کنمزیر 3 سال دختر میشه؟تعیین جنسیت با تغذیه روم جواب ...

نه خب دست خداست این..اما چیزی که من فهمیدم اینور احتمالش بیشتره دختر مثلا ۵۵٪ دختر از ۱۴۰۶ ب بعد پسر خیلی برات افتاده

آره از لحاظ بدنی هم خودت و هم همسرت فقط خودت جواب نمیگیری

چقدر درست بود😳😳😳😳😳پیشنهاد میکنی چطور باهاش رفتار کنم؟نسبت به وقتایی که یهو زیاد هست و بعد کمرنگ ...

خب خداروشکر 🙂

خودت باش!

خیلی فکرش درگیر اینه که نکنه خصوصیات مثبتت تظاهر باشه!

همین که خودت باشی اما در کنارش حواستم باشه کافیه!

بابام 50 سال پیش سربازیش یکدفعه از تهران به شهر دور می افته.حالا بابام یه خوابی دیده که کسی جادو کرد ...

بله از فامیل مادری همون دختر

اما تقدیر پدرتونم اون دختر نبوده تهش به هم نمیرسیدن

خب خداروشکر 🙂خودت باش!خیلی فکرش درگیر اینه که نکنه خصوصیات مثبتت تظاهر باشه!همین که خودت باشی اما د ...

عزیزم میشه لطفا درخواستم و قبول کنی سوال هام و بپرسم؟ بعدش لغو کن

به عشق مردن زندگی میکنم

درمورد زندگیم چی حس می‌کنی خوب میشه 😅🥲

الآنم خوبه و بهتر هم میشه

فقط خوشگلم به حرف دلت و حست گوش کن..اگر خواستی جایی بری حست گفت نه یا اتفاق بدی میوفته بهش گوش کن خواهشاً..

تو زندگی لجوجی زیاد دارید ولی همه از علاقه س به جاهای خوبی می‌رسید🌟✅بچه داری؟

با کسی که باهاش تو رابطم ازدواج دارم یا اینکه کی ازدواج میکنم

خانواده ش ازدواج کنید قراره خیلی اذیتتون کنن اما خود طرفت بدک نیست!

ازدواج خوب داری اما خیلی به خانواده طرفت دقت کن انگاری تو هر خانواده ای بخوای ازدواج کنی خانواده ش کمی تا قسمتی دخالتگرن!مستقلی؟

اگر مستقل باشی انتخاب های بهتری سر راهت میوفته

وایییی موهام خیلی بلنده قرار بود برم کوتاه کنم 😂😐خدایی خیلی درسته بنظرت میاد جلو ؟آخه قبل تر ها ان ...

کوتاه نکن عزیزم موهاتو برات خوب نمیاره

آره احتمال زیاد

قبول ولش کن بچه میدیدتت و جدی نمیگرفتت

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز