2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست
در مورد ایندم چی حس میکنی

آینده خوبه.روشنه

خیلی دختر فانتزی ای هستی

ذهنت زود مشغول همه چی میشه به همه ی مسائل از بُعد جدی نگاه می‌کنی!

وارد رابطه ی عاشقانه نشو حداقل تا یکسال آینده

چون طلایی ترین تایم زندگیت همین ی سال پیش روته خیلی رو آینده تاثیر گذاره

تو فامیل یا آشنا هر چی ته دلت هست نگو اصلا درد و دل با نمی‌دونم خاله و دختر خاله عمو دایی و...نکن

راستی مادرت خیلی دعاگوته🥲

آینده خوبه.روشنهخیلی دختر فانتزی ای هستیذهنت زود مشغول همه چی میشه به همه ی مسائل از بُعد جدی نگاه م ...

به ترتیب داری جواب میدی؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من کی باردار میشم

۳/۴ماه دیگه خیلی احتمال قوی داره باردار بشی💕توکل کن به خدا مصلحت هست

اگر دیر میده هم یدونه قشنگ و خوشبو میخواد بده که هر لحظه بگی دیر دادی ولی بهترینو دادی

آره گویا

صحیح 🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اسمم زهراست حست راجبم چیهمنو علی قسمت همدیگه هستیم بهم میرسیم؟ خانوادش از من خوششون میاد ؟دانشگاه قب ...

دختر خوش انرژی ، موفق و صبور

خانوادت خیلی دوستت دارن شکر که به موقعش حامی بزرگی برات میشن!

علی و اینکه قسمتت هست یا نه به کنار

خیلی ارزشت بیشتر از این آقائه

بنظر میاد آینده ت خیلی قشنگه اگر زود جفت یکی بشی آینده ی مستقل و معتبرتو تا حدی از دست میدی..

در کل ازدواج خوبی داری با هر شخصی فقط برات مهم باشه پدرت تایید کنه طرف مقابلتو

بارداری برات افتاده احتمال دختر بودنش زیاده اما از ۳ سال دیگه اگر بیشتر بگذره پسر شدنش ممکنه

ممنون

یعنی اگه پسر بخوام باید 3 سال به بالا صبر کنم

زیر 3 سال دختر میشه؟

تعیین جنسیت با تغذیه روم جواب میده دنبال کنم؟ 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
سلام عزیزم ف دوسم داره؟ از خصوصیاتش میتونی بگی بهم؟خودم فرهنگیان قبول میشم امسال؟ممنونم ازت🫂❤️

سلام خانوم🌷

بله

فوق العاده هوش مالی بالایی داره حسابگره حتی ممکنه شغلشم مرتبط با همین اخلاقش باشه..پخته س و کنار اینا یه بی حوصلگی ای هم داره 

شما هم قبول میشی...پارتی داری؟

اگر رابطه تون ب ازدواج ختم بشه خوبه زوج خوبی هستید