2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست
فروش می‌ره این که میگی اطرافش آدم زیاده با حرف اگر ذهنشو بازی ندن خودش خیلی دلش میخواد اوکی بشه

اسی میشه جواب منم بدی 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اسی من شاغل میشم ؟ شغلم خوبه؟ چیزی که خیلی منتظرشم اتفاق میوفته؟ ازدواجم چطور میشه؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام وقتتون بخیرمیگم بنظرت حس اون آدم بهم چیه ؟

سلام 

خوبه خوش علاقه س ...اما خیلی در موردت کنجکاوی می‌کنه بعدا برات دردسرساز نشه!

چون انگار شما از اینکه زیادی کنکاشی کنه تو گذشته و کلا مسایلتون خوشتون نمیاد

سلام خوبه خوش علاقه س ...اما خیلی در موردت کنجکاوی می‌کنه بعدا برات دردسرساز نشه!چون انگار شما از ای ...

امسال داروسازی میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

امسال اشنایی یا نامزدی دارم؟؟ برم سمت میکاپ موفق میشم

بله موفق میشی

در مورد شراکت بگم ممکنه پیشنهاد کاری داشته باشی پس حواست خیلی جمع باشه ازت سوء‌استفاده نشه!

آشنایی با نامزدی اگر خودت بخوای آره 

اما مسیرت برای کاری بهتره تا احساسس

بله موفق میشیدر مورد شراکت بگم ممکنه پیشنهاد کاری داشته باشی پس حواست خیلی جمع باشه ازت سوء‌استفاده ...

امسال داروسازی میارم؟

بله موفق میشیدر مورد شراکت بگم ممکنه پیشنهاد کاری داشته باشی پس حواست خیلی جمع باشه ازت سوء‌استفاده ...

اون دختره  از من به ( م )چیزی گفته؟ که از من سرد بشه؟ یا کاری کرده؟😔

علی چطور آدمیه؟؟

علی آدم یه دنده و منم منم گویی هست

اما ته دلش صافه فقط زبونا ممکنه بزرگ زبونی کنه

به شدت احساس یه

و زودرنج

باید برای شناختش صبر بزاری تا به اینا که گفتم برسی چون تو ظاهر یه چیز نشون میده تو باطن چیز دیگه ایه

علی آدم یه دنده و منم منم گویی هستاما ته دلش صافه فقط زبونا ممکنه بزرگ زبونی کنهبه شدت احساس یهو زود ...

لطفا جواب منم بده 

امسال داروسازی میارم؟

عزیز میشه برا منم بگی همسرم اعتیادشو ترک میکنه؟ ایا خیانت میکنه بهم؟ آیا بدهیامون تااخر سال صاف میشه ...

بله اما بپا دوباره نره سمتش..هر کسی که حس می‌کنی از طریقش می‌تونه بعد ترک دوباره وسوسه ش کنه رو تا جای ممکن ارتباطشپ صفر کن..

..

نه

..

خیلی از لحاظ مالی تنش دارین اما به امید خدا حل میشه 

2825
2823
2791
2779
2792