2821
2789
مذاکره کیلو چنده همه چی رو تعطیل کردن باز گره زدن به مذاکره اخه برام سواله مردم نمیبینن امریکا داره ...

اگه مذاکره نکنن آمریکا حمله می کنه ،توان جواب دادن دارن؟ توان دفاع از کشور دارن؟ اگه توان داشتن چرا جواب اسرائیل را ندادن؟! از مسئولیتی که همه شون خودشون و بچه هاشون دو تابعیتی هستن چه توقعی هست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلشون خوشه حبر ندارن از دیروز تاالان چقدر اقلام بالا رفته فقط چسبیدن به طلا و دلار.من آنلاین شاپ دار ...

یه روز بشه اغلام روزمره بیاد پایین بیاییم مثلا تاپیک بزنیم‌گوشت شده کیلویی ۱۰۰ هزار برنج شده ۲۰ هزار اونوقت باید بگیم مذاکره تاثیر گذار بوده وگرنه یه تیکه آهن بالا پایینش چه تاثیری رو زندگیامون داره

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

این اقایی که میخاد یه مملکت و شاد کنه فقط چرا دوتا بچه هاش خودکشی کردن یه خانواده رو نتونست شاد نگه ...

واردبحث سیاسی نمیشم چون معلومات مادرحدیچیزی شنیدن هست.اینوهم بابام میگفت روزی که گوه اینا بالابیاد مردم به خدا هم اعتقادنمیکنن از بس .....

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

اگه مذاکره نکنن آمریکا حمله می کنه ،توان جواب دادن دارن؟ توان دفاع از کشور دارن؟ اگه توان داشتن چرا ...

۴۵ ساله منتظر حملشونیم  

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

دلشون خوشه حبر ندارن از دیروز تاالان چقدر اقلام بالا رفته فقط چسبیدن به طلا و دلار.من آنلاین شاپ دار ...

یه شبه ک همه چی درس نمیشه ماهم دلمون میخوا کشورمون حالا چند سال طول بکشه ولی چیزی ک لیاقتشه بهش برسه

عزت و قدرتجوک قرن🤦🏻‍♀️

برا شما جوکه اما واقعیتیه که رسانه های دنیا نمیزارن شما ببینین 

اگر عزت نبود رییس جمهور روسیه نمیگفت اگر جنگ بین ایران و امریکا بشه اولا که اصن نیازی ب دخالت ما نیست چون ایران دست قدرت و داره اما اگر بنا ب دخالت بشه ما پشت ایرانیم 

قدرتی  که مجله المانی عکس سه ابر قدرت جهان و چاپ میکنه عکس وسط عکس رهبر میزنه 

اگر ایران قدرت نداشت امریکا همون اول مث عراق و سوریه حمله نظامی میکرد تمام نه اینکه این همه جنگ رسانه ای اقتصادی و فرهنگی راه بندازه و چون نمتونه قدرت نداره مستقیم بجنگه میاد جنگ نرم راه میندازه 

البته دوستان این مردم دیگ مردم ثابق نیستن ارزونترم بشه همه حیله گر شدیم متاسفانه ذاتمونو عوض کردن اد ...

اره بابا دولت بد کرد مردم بدتر میکنیم به خودموم

اگه مذاکره نکنن آمریکا حمله می کنه ،توان جواب دادن دارن؟ توان دفاع از کشور دارن؟ اگه توان داشتن چرا ...

از بچگیمون قرار امریکا حمله کنه به ایران ولی خبری نیست امریکا از پس یمن برنمیاد .معلومه توان دفاعی دارن امریکا هم از همون میترسه وگرنه تا الان صد باره حمله کرده بود و اینکه انتخاب اشتباه مردم بود یه رییس جمهور بی عرضه و خایین و دروغگو رو اوردن رو کار که مخالف حمله هست همش دم از صلح میزنه چون دورو وری هاش همه بچه هاشون تو امریکان

برا شما جوکه اما واقعیتیه که رسانه های دنیا نمیزارن شما ببینین اگر عزت نبود رییس جمهور روسیه نمیگفت ...

می شه اسم دقیق و عکس اون مجله ی آلمانی به زبان دویچ را بزاری ؟!

روسیه گفته آمریکا حمله کنه من کمک ایران نمی کنم اسم این خالی کردن پشت ایران و انداختن ایران تو دهن شیر هست .ایران اگه قوی هست چرا جواب تجاوز اسرائیل را نداد؟؟!

از بچگیمون قرار امریکا حمله کنه به ایران ولی خبری نیست امریکا از پس یمن برنمیاد .معلومه توان دفاعی د ...

اولا که خوده خ ا م ن ه ای گفته مذاکره به دولت ها نیست و من تصمیم گیرنده هستم .دوما اگه اطلاع نداری یه ماهه هر روز آمریکا داره تسلیحات اش را بیشتر می کنه تو منطقه به سمت ایران و با همین تهدید مجبور به مذاکره شون کرد .اگه راست می گفتن به جای مهلت دو ماهه ی ترامپ ،منتظر می موندم یک سال دیگه می رفتم مذاکره !!! اسرائیل هم حمله کرده و عرضه ی جواب دادن نداشتن! 

یه کم سرت را از برف بیاری بیرون می بینی تو یک سال گذشته همه ی نیروهای نیابتی ایران را اسرائیل نابود کرد .یمن که هیچی هم نیست 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز