2821
2789
ایشاالله اونم بیادوغمگین ترین کشور دنیا شادترین بشه..همیشه بابام میگفت این نفرین شاه هست که ازخونه ا ...

🤭🤭🤭🤭🤭🤭شبیه راننده تاکسیا حرف میزنی

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشاالله اونم بیادوغمگین ترین کشور دنیا شادترین بشه..همیشه بابام میگفت این نفرین شاه هست که ازخونه ا ...

این اقایی که میخاد یه مملکت و شاد کنه فقط چرا دوتا بچه هاش خودکشی کردن یه خانواده رو نتونست شاد نگه داره 

بعدشم اگ قرار بود ایران نفرین بشه الان باید هنوز زیر دست امریکا بودیم مث همون موقع حتی بدتر 

🤭🤭🤭🤭🤭🤭شبیه راننده تاکسیا حرف میزنی

ازبس بابام اینارو میگفت حفظ شدم😄😃

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

اتفاقا حرف درست رو ایشون زد حقیقت رو‌گفت وقتی طلا و دلار بیاد پایین ولی گوشت همون کیلیویی ۷۰۰ باشه ب ...

دلشون خوشه 

حبر ندارن از دیروز تاالان چقدر اقلام بالا رفته فقط چسبیدن به طلا و دلار.

من آنلاین شاپ دارم وقتی جنسم از دیروز گرون شده منم گرون میخرم چجوری ارزون بفروشم؟؟؟؟

اصلا طلا بشه گرمی هزارتومن 

تولیدکننده که با دلار ۱۰۰مواد اولیه خریده که قیمتشون پایین نمیاره اونم بالا میفروشه منم مجبورم بالا بفروشم

نه عزیزم مذاکره بهانس اینا همه قحطی ساختگی بود که برامون ساختن که فک کنیم مذاکره چاره کاره حالا که ق ...

عزت و قدرت

جوک قرن🤦🏻‍♀️

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ادم باید نگاه واقع بینانه داشته باش نه امید الکی

چفرقی میکنه مثلا نگاه واقع بینانه چه کمکی بهم میکنه؟بزار لااقل یکم دلم خوش باشه البته خود من یک درصد امید دارم البته ن اینکه اوضاع مثل قبل سال نود بشه فقط از این بدتر نشه هرروز هرروز 

البته دوستان این مردم دیگ مردم ثابق نیستن ارزونترم بشه همه حیله گر شدیم متاسفانه ذاتمونو عوض کردن ادم میری ی کیلو پیاز بخری ی جا میدن ده یجا میدن بیست یه جا میدن شصت 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز