2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کامنتامیخونم خندم میگیره که فک میکنن ارزونی دراهی سر برو سوپرمارکت با واقعیت روبرو میشی

مگ گفتیم امروز فردا درست میشه؟تازه اگر اگر درست شدنی در کار باشه فک کنم پنج شیش سالی طول بکشه ک اوضاع مثل قبل بشه خیال داری طلا و دلار لحظه ای بالا پایین میشه طرفم پفک تو مغازشو همینطور ثانیه ای قیمتشو تغییر بده

کامنتامیخونم خندم میگیره که فک میکنن ارزونی دراهی سر برو سوپرمارکت با واقعیت روبرو میشی

چقدر انرژی منفی 

همینو تو دلتون برای خودتون نگه دارید دعا کنید شرایط بهتر بشه

چقدر ساده اید.واقعا خوش خیالید.همش دست خودشونه عمدا بالا بردن که بگن با مذاکره اومد پایین .از دو سر ...

بله همینطوره قحطی ساختگی ساختن برای اینکه نقششون بگیره حالا که یه چند قدمی جهت خواسته هاشون پیشرفته کم کم دارن دلار و میارن پایین ک مردم فک کنن همه چی گره خورده به دوستی. با امریکا گرچه که اینا همه فریب و دون پاشی و دامه مذاکره هیچ گره ای باز نمیکنه بلکه گره هارو کورتر میکنه ولی جای ناامیدی هم نیست ان شاءالله درست بشه این اوضاع با اتکا به توان داخلی و ارتباط با دنیا از سر قدرت و عزت نه ذلت اینجوری که اقتصاد درست میشه 

مگه شاه برگشته😂😂

ایشاالله اونم بیادوغمگین ترین کشور دنیا شادترین بشه..همیشه بابام میگفت این نفرین شاه هست که ازخونه اش بیرونش کردیم وگرنه بااین همه سرمایه چرامردممون فقیرترین وافسرده ان

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

چقدر انرژی منفی همینو تو دلتون برای خودتون نگه دارید دعا کنید شرایط بهتر بشه

اتفاقا حرف درست رو ایشون زد حقیقت رو‌گفت وقتی طلا و دلار بیاد پایین ولی گوشت همون کیلیویی ۷۰۰ باشه به چه درد میخوره این طلا و دلار

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

واقعا؟ من گفتم لابد به خاطر مذاکره است🙂ساده ایم خواهر

مذاکره کیلو چنده همه چی رو تعطیل کردن باز گره زدن به مذاکره اخه برام سواله مردم نمیبینن امریکا داره با دوستای خودش چیکار میکنه بعد به دشمنش میاد امتیاز بده

واقعا؟ من گفتم لابد به خاطر مذاکره است🙂ساده ایم خواهر

نه عزیزم مذاکره بهانس اینا همه قحطی ساختگی بود که برامون ساختن که فک کنیم مذاکره چاره کاره حالا که قدمی رفته سمت مذاکره اومدن دلار و کشیدن پایین مذاکره کارو بدتر میکنه فقط باید از سر عزت و قدرت رفت جلو و توتن داخلی و افزایش داد تا مشکلات اقتصادی حل شه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز