2821
2789
واردبحث سیاسی نمیشم چون معلومات مادرحدیچیزی شنیدن هست.اینوهم بابام میگفت روزی که گوه اینا بالابیاد م ...

یه چیز بگم عزیزم همه چی اون چیزی که میبینیم نیست دست پشت پرده زیاده زمان حضرت علی وقتی امام علی ب شهادت رسید گفتن مگ علی نماز میخوند یعنی در این حد مردم نااگاه بودن و بصیرت نداشتن الانم همینه خیلیا حقیقت و نمدونن و ب اشتباه حق و باطل قاطی میکنن منم اوایل همین طرز فکر.داشتم اما تحقیق که کردم دیدم خیلی چیزا تفاوت داره خیلی چیزایی که ما میبینیم و میشنویم دروغه اگر ج ا بد بود چهل و خورده ای سال با این همه جنگ مث نظامی و رسانه ای و فرهنگی و اقتصادی و این همه دشمن داخلی کوموله سلطنت طلب و بهایی و مجاهدین خلق و اون دشمنای لب مرز داعش طالبان و جیش الظلم و ... دشمنان خارج مرز امریکا و اسراییل و اتحادیه اروپا و .... دوام نمیاورد با این همه فشار یه جایی فرو میریخت اما شک نکن خواست خداست امام زمان خودشون گفتن ایران شیعه خانه ماست میشکند خم میشود اما ما نمیگذاریم فرو بریزد این حکومت ان شاءالله تنها ب دست یه نفر میرسه و اونم امام زمان اینو هیچ شک نکن 

از بچگیمون قرار امریکا حمله کنه به ایران ولی خبری نیست امریکا از پس یمن برنمیاد .معلومه توان دفاعی د ...

حمله به یه کشور و مسائل نظامی ارتباطی به قوه ی مجریه نداره ،مربوط به نیروهای مسلح و فرمانده ی کل قوا هست .واقعا اینقدر سطح سواد سیاسی ات پایین هست چرا وارد بحث می شی!؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه چیز بگم عزیزم همه چی اون چیزی که میبینیم نیست دست پشت پرده زیاده زمان حضرت علی وقتی امام علی ب شه ...

امام زمان تو کشوری میاد که سرتا پاش به ربا آلوده هست؟! کشوری که مردم خودش را تو فقر و بدبختی نگه داشته و تا اعتراض بکنن جوابشون چشم های کور شده و مرگ هست؟ کشوری که ناموس مردم را به خاطر حجاب می کشن ؟! 

اولا که خوده خ ا م ن ه ای گفته مذاکره به دولت ها نیست و من تصمیم گیرنده هستم .دوما اگه اطلاع نداری ی ...

خامنه ای که بیچاره چقدر داد زدمذاکره خوب نیست مخالفه فریب نخورن کو گوش شنوا کلا همه چی رو میخان بندازن گردن رهبر اگه بگه نرید مذاکره میگن همه چی گرون شده رهبر نمیذاره برن حالا هم که مجبوری رضایت داده میگن رهبر گفته .اینایی که مملکت دستشونه همشون نوکرای امریکان واسه همین همه رو ول کردن چسبیدن به مذاکره بعد باز میگن همه کاره رهبره رییس جمهور هیچکارس خب اگه هیچکارس چرا خودشونو جر میدن رای بیارن

یه چیز بگم عزیزم همه چی اون چیزی که میبینیم نیست دست پشت پرده زیاده زمان حضرت علی وقتی امام علی ب شه ...

متنت زیاده نخوندم فقط یچیزی میگم که خودم رفتم ودیدم چاه جمکران بلدی؟؟جمعش کردن داداشم هم بهشون گفت یعنی همش دروغ بود چندتاخانم که اونجاکارمیکردن فقط خندیدن.بعدداداشم به مامانم گفت میدونی به چی خندیدن؟به یه عمردروغ وکلک دادن نسل شما وگرنه حرف من خنده دارنبود.پس لطفا ازهیچ امامی حرف نزن از دلاربگوفقط وفقط

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

می شه اسم دقیق و عکس اون مجله ی آلمانی به زبان دویچ را بزاری ؟!روسیه گفته آمریکا حمله کنه من کمک ایر ...

نشریه المانی فوکوس 

اون پیام مقام روسم تقطیع سخن ایشون همینطور که گفتم رسانه ها دروغ و تقطیع و تصنیف میکنن ب نفع منافعشون 

این پیام مقام روس 

به عنوان مثال این‌ها می‌آیند بخشی از صحبت‌های مقامات روس را تقطیع می‌کنند تا مثلا بگویند روسیه در صورتی که آمریکا به ایران حمله کند از ایران حمایت نخواهد کرد.

این مقام روس اظهار داشته بود «اگر آمریکا به ایران حمله کند ایران آنقدر قدرتمند است که بتواند از خود دفاع کند و حتی نیاز به کمک ما ندارد».

این در حالی است که که روسیه، مخصوصا طی یکی دو ماه اخیر، همکاری‌های نظامی خود با ایران را به شدت افزایش داده و بعد از امضای معاهده طولانی مدت فیما بین دو طرف در همه زمینه‌ها سطح حمایت خود از ایران را بالا برده. حال اینها رفته‌اند فقط بخش «نیاز به کمک ما ندارد»اش را برداشته‌اند و منتشر کرده‌اند و در ایران هم بدون اینکه به اصل سخنان توجه کنند برخی طوطی‌های سخنگوی رسانه‌های آمریکا و اسرائیل شده‌اند.

خامنه ای که بیچاره چقدر داد زدمذاکره خوب نیست مخالفه فریب نخورن کو گوش شنوا کلا همه چی رو میخان بندا ...

خآمنه ای تو دفاع از ظریف خیلی واضح و مشخص گفت که تصمیم گیرنده ی کامل مذاکره خودم هستم و این مسائل ارتباطی به دولت ها نداره.با یه سرچ ساده می تونی همین سخنرانی را ببینی .

کسی که خودش را به خواب زده را نمی شه بیدار کرد !!

در ضمن اون بیچاره بیشتر از ۶ ماهه به کشور تجاوز شده فرمانده ی کل هم هست عرضه ی جواب دادن نداره .

متنت زیاده نخوندم فقط یچیزی میگم که خودم رفتم ودیدم چاه جمکران بلدی؟؟جمعش کردن داداشم هم بهشون گفت ی ...

شما حرف منو که از امتم میگم قبول نداری من چطور حرف داداش و بابای شمارو قبول کنم که نه جایگاه و شخصیتشون میدونم فقط میگین بابام و داداشم فلان حرف گفته من ترجیح میدم حرف و قبول کنم که سند داشته باشه امام ک جای خودش اون رو سرم جا داره 

امام زمان تو کشوری میاد که سرتا پاش به ربا آلوده هست؟! کشوری که مردم خودش را تو فقر و بدبختی نگه داش ...

از اول تا الان همین بوده زمان امام ها و پیامبرا هم فساد بوده و حاکما ظلم میکردن مردم هم متاسفانه همیشه تنهاشون گذاشتن 

نشریه المانی فوکوس اون پیام مقام روسم تقطیع سخن ایشون همینطور که گفتم رسانه ها دروغ و تقطیع و تصنیف ...

عکس اون شماره ای از مجله که می گی تعریف کرده ازش را بزار.من سرچ کردم یکی پیدا کردم که به تمسخر از خامنه ای هست ،من  چند سالی آلمان درس خوندم و زبان دویچ بلدم!!! 

کسی که خارج از ایران زندگی می کنه نیازی به تفسیر های دروغ از رسانه های فارسی نداره ،اینقدر خودش سواد رسانه ای داره که اصل مطلب را گوش بده ، پس یه درصد فک کن که مخاطبین این سایت همه یه سری آدم ساده لوح و پرت از دنیا نیستن .

من هنوز دنبال جواب این سوالم چرا جواب تجاوز رسمی اسرائیل داده نشد ؟! اگه کشوری ذره ای توان دفاعی داره !

امام زمان تو کشوری میاد که سرتا پاش به ربا آلوده هست؟! کشوری که مردم خودش را تو فقر و بدبختی نگه داش ...

ببینید امام زمان علیه السلام  برای ظهور نیاز به یه دولت زمینه ساز دارن اگر یه دولتی باشه که همه چیش گل و بلبل باشه که چه نیازی ب امام زمان ایران فقط ستون های اصلی و حفظ میکنه تا ظهور و زمینه سازی میکنه وقتی یه دولتی بخواد تو یه دنیایی پر از ظلم بخواد حومت کنه و دم از عدالت بزنه معلومه کل اون دنیا ی که بر مبنای ناعدالتیه وقتی منافعشون در خطر میبینن باهاش مخالفت میکنن فشار نیارن روش که میشه نتیجش فقر اقتصادی و فرهنگی منافق تربیت میکنن میفرستن برای اینکه از داخل اون دولت و نابود کنن و نتیجش میشه سیستم بانکداری بعدشم یه نفر سر حجاب کشته شده که اونم قشنگ اثبات نشده الان حجاب اقایون بهتر از خانوماس تو خیابون همچین صحبت میکنین انگار طلبانه اینجا 

نشریه المانی فوکوس اون پیام مقام روسم تقطیع سخن ایشون همینطور که گفتم رسانه ها دروغ و تقطیع و تصنیف ...

بد بختی ایران همینه دیگه مردمش باورش ندارن همش دنبال حاشیه ان مثل همین حجاب دوست دارن لخت بگردن میگن چرا اختلاس میشه ببخشید گوز و به شقیقه ربط میدن 

از اول تا الان همین بوده زمان امام ها و پیامبرا هم فساد بوده و حاکما ظلم میکردن مردم هم متاسفانه همی ...

پناه بر خدا .من جایی زندگی می کنم که اصلا ربا وجود نداره !!! تو هیج جایی مثل ایران ربا وجود نداره،من جایی زندگی می کنم که سال هاست چیزی به اسم فقیر ندیدم برعکس ایران .اگه حکومت دینی تعریف اش اینه که واقعا التماس عقل برای افرادی که ازش دفاع می کنن .واقعا چه افرادی ادعای حمایت از امام زمان و ....می کنن راست می گن وقتی امام زمان بیاد یه دین دیگه میاره گویی ،فک کنم اول امثال شما را بشونه سرجاتون