2821
2789
بد بختی ایران همینه دیگه مردمش باورش ندارن همش دنبال حاشیه ان مثل همین حجاب دوست دارن لخت بگردن میگن ...

پناه بر خدا که به مردمی که می خوان حق انتخاب تو پوشش شون داشته باشن می گی لخت !! واقعا چه نونی سر سفره ات آوردن خوردی؟! تو چه فرهنگی بزرگ شدی!؟

رئیس شورای امنیت ملی رئیس جمهوره که خودشون لو دادن تنها مخالف حمله به اسراییله

جنگ برعهده ی نیروهای مسلح و فرمانده ی کل شون هست .اینو بچه  هم متوجه می شه که نیروی نظامی باید وارد جنگ بشه .بازی اصلاح طلب و اصول گرا دیگه حتی واسه خیلی ها مصرف داخلی نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و در جوابی که گفتید چرا ایران جواب اسراییل نداد اولا که خودتون میدونین ایران یه حکومت جمهوریه یعنی اصل بر نظر مردم وقتی مرذم اومدن موقع انتخابات رییس جمهوری انتخاب کردن که کمی مواضع ضعف نشون میده دیگ این همون خواست خودشون برای حمله ب اسراییل تایید رییس شورای امنیت ملی لازم بود که ایشون اجازه ندادن و جواب کوبنده داده نشد اما ایران همیشه سیاستش بر پایه صبر منتظر باشین جایی جوابی میده که فکرشم نمیکنن 

عکس اون شماره ای از مجله که می گی تعریف کرده ازش را بزار.من سرچ کردم یکی پیدا کردم که به تمسخر از خا ...

من که جواب دادم .حالا شما بگو اگه توان دفاعی ندارن  چرا امریکا و اسراییل حمله نمیکنه فقط تهدید میکنه ؟

جنگ برعهده ی نیروهای مسلح و فرمانده ی کل شون هست .اینو بچه هم متوجه می شه که نیروی نظامی باید وارد ...

قوه اجراییه که قوانین اجرا میکنه رییس جمهور و اجرای یه سری دستورات باید با تایید ایشون باشه که همچنین ریس شورای امنیت ملی هستن ایشونم باید اجازه میدادن برای حمله که ندادن

من که جواب دادم .حالا شما بگو اگه توان دفاعی ندارن چرا امریکا و اسراییل حمله نمیکنه فقط تهدید میکنه ...

اسرائیل تو یک سال گذشته حمله نکرده؟! آمریکا همین الان یک ماهه داره چی کار می کنه؟ چی شد یهویی دویدن مذاکره؟؟

حضرت علی یه حدیثی در مورد افرادی که واضح ترین چیزها را هم انکار می کنه داره برو بخون !

قوه اجراییه که قوانین اجرا میکنه رییس جمهور و اجرای یه سری دستورات باید با تایید ایشون باشه که همچنی ...

فرسانده ی کل قوا نفر اول هست و دستور جنگ را اون باید بده .جنگ ۸ ساله را کی فرمان دفاع داد؟ بنی صدر ؟یا خمینی؟

شما حرف منو که از امتم میگم قبول نداری من چطور حرف داداش و بابای شمارو قبول کنم که نه جایگاه و شخصیت ...

برو جمکران ببین.

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

اسرائیل تو یک سال گذشته حمله نکرده؟! آمریکا همین الان یک ماهه داره چی کار می کنه؟ چی شد یهویی دویدن ...

اینایی که رو کار اومدن ترسوان .زمان روحانی هم تهدید زیاد کردن چون میدونن اینا ترسو و خیانت کارن 

اسرائیل تو یک سال گذشته حمله نکرده؟! آمریکا همین الان یک ماهه داره چی کار می کنه؟ چی شد یهویی دویدن ...

ببین مهم فقط جنگیدن نیست خیلی جنبه هارو باید بسنجی امریکا اومد تهدید کرد درست جنگ اگر میشد پیروزی قطعی با ایران بود امریکاهم اینو میدونه اما یه چیزی این وسط هست که با این حرکت زمین جنگ میشد ایران ممکنه چهارتا زد و خورد بشه و ایران سه به دو ببره اما همون دو تایی که امریکا بزنه رو ایران نخواست برا مردمش برا همین مذاکره غیر مستقیم پیشنهاد داد که زمان شهید رییسی هم انجام دادن بچه که نیستیم بگیم بیا بجنگیم ببینیم که قوی تره باید خیلی چیزا سنجیده بشه تو جنگ هشت ساله ایران برد چون یه وجب خاک نداد و دشمن به هدفش نرسید اما اون همه شهیدم داد باید با سیاست کاری کرد که الان زمین جنگ تلاویو باشه نه ایران 

اگر جنگی قرار باشه بین ایران و امریکا زمین کارزار ما تللویو است ایران نه

و در جوابی که گفتید چرا ایران جواب اسراییل نداد اولا که خودتون میدونین ایران یه حکومت جمهوریه یعنی ا ...

مثل اینکه ۶ ساله منتظرن جواب قاسم را بدن؟؟ جوابش هواپیمای خودی را زدن!!! حکومتی که از رفراندوم وحشت داره ،نخبه هاش در حال فرارن،اسم جمهوریت داشتن مسخره هست .در ضمن اینا بخشی اش حرف من نبود حرف های خوده شخص خامنه ای هست که مذاکره ارتباطی به دولت ها نداره در هیچ کشوری و من تصمیم گیرنده هستم !! آیا این حرف دروغه؟! آیا خامته ای در دفاع از ظریف همچین سخنرانی نداره؟!!!! همین الان اکانت خودش و رئیس دفترش تو ایکس اگه حرفی خلاف خواستشون باشن خیلی واضح می نویسن این روزها در مورد مذاکره چی می نویسن؟! 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز