2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرسانده ی کل قوا نفر اول هست و دستور جنگ را اون باید بده .جنگ ۸ ساله را کی فرمان دفاع داد؟ بنی صدر ؟ ...

شما جنگ و با یه حمله مقایسه میکنی تو همون جنگم ما چرا خرمشهر و چندین ماه از دست دادیم و افتاد دست عراق چون بنی صدر کارشکنی میکرد تسلیهات و نیرو نمیفرستاد خرمشهر اجازه دفاع نمیداد شما یه سرچ بزن بنی صدر چکار کرد اول جنگ همین بنی صدر اجازه نداد که خرمشهر افتاد دست عراق بعد شما میگی هیچکاره است شاهد و که خودت رو کردی دیگ تاریخ جنگ شاهد عینی که رییس جمهور دخیل در امور جنگی

ببین مهم فقط جنگیدن نیست خیلی جنبه هارو باید بسنجی امریکا اومد تهدید کرد درست جنگ اگر میشد پیروزی قط ...

خدا شفا بده !!! خدا رو شکر تفکراتی تا این حد بی سواد که همه ی اخبار روز همین یه ماه اخیر دنیا در مورد ایران و حتی حرف های رهبر خوده ایران را هم تکذیب می کنه دیگه جایگاهی بین نسل جدید مردم ایران نداره .

من دیگه فرصتی برای ادامه ی این بحث ها ندارم .دنیا و مردم ایران دارن حقیقت را می بینن !!

خدا شفا بده !!! خدا رو شکر تفکراتی تا این حد بی سواد که همه ی اخبار روز همین یه ماه اخیر دنیا در مور ...

الان شما با تحقیر میخای خلاف حرفام بگی خب دلیل بیار با استدلال حرفام رد کن چرا تخریب میکنی ادمی که باسواد باشه با دلیل حرف میزنه نه با کنایه و تخریب الان باسواد بی سواد اینجوری میشه تشخیص داد 

من خودم بچه ی زمان جنگ هستم .بازم توصیه می کنم زبان انگلیسی یاد بگیرید

خب باشی بچه زمان جنگ خب این که بدتره شما باید بیلی روایت درست از جنگ برامون بگی نه اینکه من دهه هفتادی بگم شما یه سرچ ساده فارسی بزن اینو مطلع شو بعد ب من بگو چرا انگلیسی ساد بگیرم چه کمکی تو این زمینه بهم میکنه 

الان شما با تحقیر میخای خلاف حرفام بگی خب دلیل بیار با استدلال حرفام رد کن چرا تخریب میکنی ادمی که ب ...

بحث با افرادی که حتی حرفای رهبر خودشون را هم انکار می کنن واقعا هیچ سودی نداره .طرف اول نوشته مجله ی آلمانی باورش نمی شد من می تونم دویچ بخونم و بگم برو عکس مجله را بیار !!! ده بار پرسیدم چرا جواب تجاوز رسمی را نداده ؟! 

التماس تفکر .هرچند که امیدی به اصلاح امثال شما نیست و مردم ایران تو همین انتخابات یه درصدی شما را پس زدن!

خدا رو شکر که سوادش را دارم ،بازم توصیه می کنم شما انگلیسی یاد بگیر .کلا مشکل اصلی عرزشی های ایران ب ...

😂😂😂 جالبه این همه پیشرفتم لابد انگلیسیا اوردن برامون همین دو روز پیش ایران از فناوری پلاسمایی خودش رونمایی کرد تو درمان و  دارو این همه دانشمند هسته ای که تو زمینه موشک و پهباد ایران و اولین های جهان کرده ارزشی نبودن پس چی بودن گرچه اگر سواد داشتن به یاد داشتن انگلیسی بود این همه مردم تو جهان انگلیسی یاد دارن اما همون سوادشون وقتی وجدان انسانیشونو بیدار نکرده که این بلا رو سر این همه بچه تو غزه اورده من ترجیح میدم همچنین سوادی نداشته باشم البته انگلیسی خوبه ها اما سواد تنها ب این نیست 

بحث با افرادی که حتی حرفای رهبر خودشون را هم انکار می کنن واقعا هیچ سودی نداره .طرف اول نوشته مجله ی ...

من کدوم حرف رهبر و انکار کردم بعدشم عکس مجله رو هم فرستادم سوما جواب ندادن پاسخ ایرانم دادم شما مشکلت چیه اصن چیو قبول داری چیو نداری من تکلیفم بدونم

مثل اینکه ۶ ساله منتظرن جواب قاسم را بدن؟؟ جوابش هواپیمای خودی را زدن!!! حکومتی که از رفراندوم وحشت ...

ببخشید حضرت اقا کجا همچنین حرفی زدن شمایی که با سوادی حتی نمیدونی تو قضیه هواپیما اوکراین مقصر صد در صد شناخته شد و باید دیه بده به ایران اینو دادگاه بین المللی گفته ها نه ایران بقیه صحبتاتم که مشخصه نخبه و فلان و فلان مشکل شما تنها اینه که برده رسانه ها شدین این مشکل شما تنها نیست مشکل خیلیاست این همون جنگ رسانه ای و نرمیه که خیلی وقته راه انداختن