2821
2789
به نظرم یه دور حلال بودن نون سر سفره ات را بررسی کن!

بازم تخریب و به حاشیه کشوندن چون استدلال و منطقتون هنوز قانع به باوراتون نشده و چون نمیتونین با سوادتون و عقلتون بقیه خلاف حرفای بقیه رو ثابت کنین میاین به حاشیهمیبرین تا هم جوابی داده باشین هم با تخریب طرفتون و بیارین پایین تا شاید خودتو در جایگاه پایینی که دارین بالا دیده بشین 

باچشم باز برو با مغز بازتر برگرد

چشم عزیزم منم برای شما عافیت طلبی و بصیرت افزایی و دعا میکنم که ان شاءالله بتونین حق و باطل و تشخیص بدین چون واقعا سخته انگار توی غبار و مه بخوای راهتو پیدا کنی فتنه های اخرالزمان همینه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بازم تخریب و به حاشیه کشوندن چون استدلال و منطقتون هنوز قانع به باوراتون نشده و چون نمیتونین با سواد ...

کسی که کشتن این همه جوون را هم انکار می کنه حتما مشکل حلال و حرامی تو سره سفرش هست .حیف حتی یه ثانیه وقت واسه همچین آدمی اگه بشه اسمش را گذاشت آدم!!! دیگه منو ریپلی نکن.راسته که می گن با احمق بحث نکنید !

خدایا کمک کن کمتر هم بشه 

طلا بشه ۲ تومن. دلار دو هزار

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

کسی که کشتن این همه جوون را هم انکار می کنه حتما مشکل حلال و حرامی تو سره سفرش هست .حیف حتی یه ثانیه ...

اخر حرفتو دوست داشتم خواستم ادامه بدم ولی اخرش و که خوندم دیدم از همه حرفات همینو خیلی درست گفتی چون امام علی علیه السلامم بارها گفتن با احمق بحث نکنین 

ایشاالله اونم بیادوغمگین ترین کشور دنیا شادترین بشه..همیشه بابام میگفت این نفرین شاه هست که ازخونه ا ...

پدربزرگ من میشینه تعریف میکنه برام زمان شاه بود عاشق شاه بود پسرش  رضا شاه اون موقع بچه بود وقتی پدربزرگم میرف سربازی شاه میرف پیش همه سربازا تو اون مناطق. ازین دولت بیزاره 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

این اقایی که میخاد یه مملکت و شاد کنه فقط چرا دوتا بچه هاش خودکشی کردن یه خانواده رو نتونست شاد نگه ...

دوران شاه شرف داشت ب الان

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

دوران شاه شرف داشت ب الان

من فقط موندم شما چهارتا سند درست از خوب بودن شاه ندارین رو کنین فقط میگین باباام اینو گفت داداشم اینو پدربزرگم اینو 

بعد کتاب خاطرات شاه که میخونی میبینی چه دوران افتضاحی بوده سخترانی شاه در مورد زن و میشنوی سرت داغ میشه سخنرانی هویدا از جایگاه یکسان ایرانی و سگ و میشنوی غیرتت باد میکنه دوباره سخنرانی هویدا از بی احترامی کشورای اون زمان نسبت ب شاه و که میشنوی که اومدن تو کشور بدون هماهنگی با شاه جلسه گذاشتن خخداروشکر میکنی که تو اون دوران ذلت بار نبودی اینا حرفا خودشونه ها من اینارو بیشتر باور دارم تا چهارتا ادم معمولی که همین الانش تو تشخیص درست و غلط موندن چه برسه به پنجاه سال پیش 

من فقط موندم شما چهارتا سند درست از خوب بودن شاه ندارین رو کنین فقط میگین باباام اینو گفت داداشم این ...

ببین من حوصله بحث کردن با امثال تو رو ندارم برو پابوس بالا بالاییا همین مملکت شو. عقایدتو ب من تحمیل نکن. دوران شاه هم بدی داشت هم خوبی. حداقل مث الان اینقد وضعیت ب گند کشیده نبود ک اینقد همه چیز گرون باشه برا ی چیز ساده باید سگ دو زد

ببین من حوصله بحث کردن با امثال تو رو ندارم برو پابوس بالا بالاییا همین مملکت شو. عقایدتو ب من تحمیل ...

باشه عزیزم تو اروم باش اگر بالایی مملکتم امام زمانم باشه با افتخار پابوسشم هم خودش هم نایبش و جونم. فدای رهبرم عقایدمم تحمیل نمیکنم بحثیم ندارم فارق از عقاید مختلف شما هموطن منی و احترام شخصیتت و دارم امیدوارم همیشه موفق باشی 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز