2777
2789
عنوان

روانپزشک

66 بازدید | 9 پست

کیا وسواس فکریشون با دارو کاملا درمان شده؟

لطفا راهکار بدید با دارو یا بدون دارو ؟

من هردوشو تجربه داشتم دوباره میخوام‌برگردم ب دارو گیج شدم 

لطفا از تجربه هاتون بگید؟

روانشناسی میخونم 

دارو ب وسواس های ارثی فقط جواب میده اگ محیطی باشه صرفا با دارو درمان نمیشه 

اگ بخواید با روانشناس کار کنید احتمالا باید همراهش دارو برای پایین اوردن اضطراب بخورید ک تمرینارو بتونید انجام بدید وگرنه صرفا دارو تو این موردا موثر نیست 

تشخیص افتراقی دقیق باید روتون بزاره ی روانشناس بالینی حاذق

روانشناسی میخونم دارو ب وسواس های ارثی فقط جواب میده اگ محیطی باشه صرفا با دارو درمان نمیشه اگ بخوای ...

چقدر باحال گفتید 

دقیقا تو این چند سال اینارو یاد گرفتم 

تحت درمانم داروهامو قط کردم چون میگم کرده بود و تاثیری نداشت ۳ سال و نیم خوردم 

وسواس فکری شدید من از استرس زیاد دوران نامزدی گریه های زیاد و الکی فکر و خیال شروع شد

این میشه محیطی؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روانشناسی میخونم دارو ب وسواس های ارثی فقط جواب میده اگ محیطی باشه صرفا با دارو درمان نمیشه اگ بخوای ...

دقیقا دارو فقط استرس من رو کم کرد هییییییچ تاثیری رو وسواس من نداشت و من هر روز بدتر شدم

چقدر باحال گفتید دقیقا تو این چند سال اینارو یاد گرفتم تحت درمانم داروهامو قط کردم چون میگم کرده بود ...

اگ ۳ سال دارو خوردی جواب نداه اره احتمالا محیطی غالب تر بوده پس باید با روانشناس کار کنید با تکنیک برید جلو اگ سطح اضطراب خیلی بالا باشه ارجاعت میده ک بتونی ادامه درمانو با روانشناس بری

اگ ۳ سال دارو خوردی جواب نداه اره احتمالا محیطی غالب تر بوده پس باید با روانشناس کار کنید با تکنیک ب ...

یه چیزی تعریف میکنم شما ک تجربه داشتید لطفا بگید چیکار کنم ؟

ما چند روز پیش رفتیم شمال اونجا ویلا گرفتیم تو حیاطش که تنور داشت ک توش هیزم میریختنو آتیش روشن میکردن موقع برگشتن ذهنم خیلی داشت بابت این موضوع اذیتم میکرد وقتی اومدیم بیرون چشمام افتاد ب عدد ۳۰ ذهنم گفت عدد بعد ۳۰ ۳۱ و امسال آبجیت ۳۱ سالش میشه اگر برنگردی دوباره ب اون ویلا و اون تنور نبینی آبجیم خدایی نکرده آتیش میگیره!به یه بهونه ای ک چیزی جا گذاشتم برگشتیم بعدش موقع اومدن بیرون عدد رو ساعت نیگاه کردم ۱۲ بود ذهنم گفت عدد بعدش ۱۳ و ۱۳ عدد داداشمه تو ذهنم پس خدایی نکرده داداشم آتیش میگیره!الان باید دوباره برگردم اما هر کاری کردم نشد شرایطش پیش نیومد 

الان برگشتیم خونمون تهرانه نمیدونم چیکار کنم دوباره برگردم اونجا حالم خیلیییییییییی بده دارم عذاب میکشم نکنه داداشم چیزیش بشه 😭

شما که روانشناسی توروخدا بگید اینایی که گفتم واقعی میشه ؟یا وسواس امونمو بریده 

یه چیزی تعریف میکنم شما ک تجربه داشتید لطفا بگید چیکار کنم ؟ما چند روز پیش رفتیم شمال اونجا ویلا گرف ...

عزیزم شما خودت بهتر میدونی ک همچین اتفاقاتی نمیفته اما انقدر تو وجودت ترس و اضطراب داری ک داره شناخت تورو از واقعیت تحریف میکنه تو رو ب جایی میرسونه ک نتونی درست و غلط و تشخیص بدی 

فقط سریع ب روانشناس مراجعه کن تمام علاعمت رو بدون پنهان کاری بهش بگو دارو هم حتما لازم داری ک آرومت کنه تا بتونی تمرینارو انجام بدی یکم بعد شروع تمرینا خودت شگفت زده میشی ک چقدر این فکرا تو مغزت کم تر شده چون مغزت کوچولو کوچولو یاد میگیره ک این ترسا پایه و اساس نداره و ب مرور بهتر میشی

عزیزم شما خودت بهتر میدونی ک همچین اتفاقاتی نمیفته اما انقدر تو وجودت ترس و اضطراب داری ک داره شناخت ...

تحت درمانم پیش روانشناس 

اما چند ماهه سر خود داروهامو قط‌کردم 

هییییچ تاثیری نداشت هیچ بدترم کرد لعنتی