2777
2789

این روزا خیلی عصبی میشدم و حرص و جوش میخوردم 

آخه شوهرم هر کاری میکردم فروشندشو عوض نمیکرد انقد عصبی شدم ک شیرم کم شد آخرظم خشک شد چیکار کنم کسی راه حلی داره؟

امروز یه کم شیر داشتم الان یه قطره هم نمیاد😭

منم هرچی شیر افزا میخوردم و چایی و ابجوش و ماهی و .... هزار تا چیز 

فایده نداشت

قطع شد

خیلیییم شیردوش میزدم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هرچی شیر افزا میخوردم و چایی و ابجوش و ماهی و .... هزار تا چیز فایده نداشتقطع شدخیلیییم شیردوش م ...

روز اخر از یه سینم یک قطره اومد

از یکی دیگشم ۴ قطره

تو رو خدا اگه راه حلی دارین بگین بچم با شیر خودم فقط خوابش میبره

فقط نبایدحرسوجوش بخوری

قطره شیرافزابگیر وچیزایی بخورمثل کاچی وآبگوشت انشاالله برگرده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دیگه شیری ک خشک شه ک برنمیگرده عزیزم آخه برا چی حرص میخوری. ؟بعدم اگه شیشه میگیره شیشه بهش بدا

شیشه میگیره ولی تا بخواد بخوابه دیوونم میکنه..اونجوری زیر سینم راحت میخوابید

😭بعد چند مدت از خشک شدن شیرتون اینکارا رو کردین

همون دوره ک حس کردم داره کم میشه. خیلی غذا بخور مخوصا ماهی

. اب جوش و چایی

و خیلی ماساژش بده

و شیردوش بزن

شاید برای شما تحریک شد و شیرتون برگشت

شیشه میگیره ولی تا بخواد بخوابه دیوونم میکنه..اونجوری زیر سینم راحت میخوابید

خب بهش شیشه بده بچه ک نمیتونه گرسنه بمونه گناه داره 

پستونک هم باعث میشه بچه راحت بخوابه من ب دخترم میدادم .

فقط باید حواست باشه خواب ک رفت از دهنش بکشی بیرون 

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

😭بعد چند مدت از خشک شدن شیرتون اینکارا رو کردین

امتحان کن اینایی که گفتم اول ازهمه نبایدحرسوجوش بخوری دوماتوکل کن بخداسومایوقتی نشدشیرخشک میدی فوقش

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!