2777
2789
عنوان

عرق زیر بغل

176 بازدید | 18 پست

خانما زیر بغلم عرق می‌کنه بعد لباس می‌پوشم جایی هستم خیس خیس میشه خجالت میکشم چیکار کنم بو نداره فقط خیس میشه چه خاکی به سرم بریزم آبروم می‌ره اعتماد به نفسم و کم میکنه

مام و بوتاکس هست ولی میگن عوارض داره ... 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکارارو انجام بده خیلی تاثیر داره

لیزر کن موهای زائد اون ناحیه رو

اگه نمیتونی بری لیزر از موبر یا ژیلت استفاده کن یا موم بنداز

مام آمبرلا خیلی خوبه استفاده کن این خیلی مهمه نمیزاره عرق کنی

نمک بدن بزن ب زیر بغلت تو حموم ارزونم هس هم روشن میکنه هم سلولهای مرده رو جدا میکنه کمتر عرق میکنی

هر روز دوش بگیر

اینارو رعایت کنی دیگ خوب میشه مشکلت حتما

از داخل عرق گیر بدوزین

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اوناییم ک میگن مام واسه غدد لنفاوی مضره خیلی غیرعلمیه

این غدد خیلی قسمت عمقی از بدن حضور دارن درحالی مام فقط جذب لایه اپیدرم پوست میشع ینی حتی به لایه درم هم نمیرسه چ برسه به اون غدد

اینکارارو انجام بده خیلی تاثیر دارهلیزر کن موهای زائد اون ناحیه رواگه نمیتونی بری لیزر از موبر یا ژی ...

مرسی عزیزم خیر ببینی ایشالله 

باشه نمک بدن میخرم فدات 

سفیدیش سفیده ولی فقط عرقه هیچیش نیست

مرسی عزیزم خیر ببینی ایشالله باشه نمک بدن میخرم فدات سفیدیش سفیده ولی فقط عرقه هیچیش نیست

یه پودرهایی هست ، ضدعرقه ، عالیه 

مام پودری نیکا 

هم خوشبوئه هم نمیذاره عرق کنی 

خیلی خوبه 

قیمت کمی داره ، اینترنتی میفروشن

مرنج و مرنجان
از کجا چیه اسمش قیمتش چنده

قمت نمیدونم داروخانه و یسری پیج ها دارن هم دائمی هم یکبار مصرف

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی