2777
2789
عنوان

آوردن خاک قبرستون ب خونه

4671 بازدید | 136 پست

سلام خانوما من ومامانم دوسال پیش برای چله بری خواهرم    ک بچه دارنمیشغ رفتیم ازقبرستون خاک آوردیم وچله اون بردلشتن ولی بچه دارنده هنوز ولی من ومادرم ازاون روز همش مریضیم همش تپش قلب وافسرده شدیم جالبه جفتمون باهم اینجوری میشیم خوب بعد چن وقت پیش ک حال من  بدبود پنیک شده بودم بابام زنگ زد ب ی دعانویس گف رفتن بامادرشون ازقبرستون خاک مرده آوردن سنگینی افتاده روشون بایدبیایدبرش دارم 

حالاب نظرتون چیکارکنم راسته ؟اون ازکجامیدونس مارفتیم بعدم گف الان این حالتان چن وقت دیگ ادامه دارباشع جنون بهش دست میده ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا 

میگن حتی از قبرستون میاین لباستون بشورید سریع که چیزی با خودتون وارد نکنید تو خونه 

اون نفر درست گفته قبرستون‌پر از طلسم و دعا هست با چه جراتی خاک اوردید خونه

فعلا امضا ندارم

خاک رو برگردونید 

و دیگه به دعا نویسا اطمینان نکنید

تو خونتون سوره بقره رو صوتی بزارید پخش بشه و قران بخونید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

معلومه که سنگینی میندازه یعنی نمیدونستید

اول برید دکتر بررسی کنید بعد دعانویس

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من فک میکنم انرژی منفی داره

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

چیکارکنم ب نظرتون ؟

بریزید سر جاش 

اب نمک درست کنید بپاشید همه حای خانه 

گلاب بهش قران بخونید یادم نیست دقیقه چه سوره تو همه خونه بریزید ب حز دستشویی و حموم

فعلا امضا ندارم
ای بابا میگن حتی از قبرستون میاین لباستون بشورید سریع که چیزی با خودتون وارد نکنید تو خونه اون نفر د ...

نمیدونستم بخدا خوب  ژ پیرزن گف بیاریدچلشوبردارم مام رفتیم آوردیم