2777
2789
عنوان

آوردن خاک قبرستون ب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4671 بازدید | 136 پست

نباید می آوردین چون آدمهای خدانشناسی هستن که تو قبرستون کلی دعا و جادو جنبل چال میکنن. خاک و هواش سنگینه. اصلا من شنیدم زن و بچه زیاد قبرستون نرن بهتره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما که به خرافات و دعانویس معتقدی باید بری پیششون تا درمان بشی چون نیروی ذهنت این رو میگه .

خواهرت هم باهمسرش باید بره متخصص ناباروری 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

یعنی خودش حدس زد اینکارو‌کردین یا خودتون بهش گفتین؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خوب ی پیرزن بود گف بیاریدچلشوبردارم مام نمیدونستیم ک

از قبرستون کلا نباید چیزی بیاری.حتی لباستم باید بتوکونی و بشوری ک خاک روشون باقی نمونه 

یه مشت آدم روانی میرن تو قبرستون دعا و جادو چال میکنن 

با دست خودتون رفتین انرژی منفی اوردین تو خونتون

بریزید سر جاش اب نمک درست کنید بپاشید همه حای خانه گلاب بهش قران بخونید یادم نیست دقیقه چه سوره تو ه ...

خاکش نیس ک همون موقع یادم نیس چیکارکرد باهاش فک کنم بعدچله بری ریخت رف بقیشو

خاک رو برگردونید و دیگه به دعا نویسا اطمینان نکنیدتو خونتون سوره بقره رو صوتی بزارید پخش بشه و قران ...

پخش شدن سوره بقره برای رهایی از گره ها هم کارسازه؟

جدیدا هر کاری میخوام کنم برام گره میفته و یه کار معمولی برام دردرسرش صد برابر میشه

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

خاک خاکه دیگه

بعدم رفتی پیش دعا نویس دعا می ده دیگه ویتامین که نمی ده

اگه اعتقاد داری برو 

ادم وقتی .گیر می کنه هرکاری می کنه

دو رکعت نماز بخون 

واسه احسان بعد دعا کن بابای احسان کمکت کنه 

من یبار امتحان کردم جواب داد

احسان یه پسرس که فوت کرده من نمی شناسمش یکی گفت بخون خوندم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ببرین از هر کجا اوردین خاک هارو بریزین همونجاتو خونه قران و اذان پخش کنیداگهامکان داره هر شب چهار قل ...

اخه خاک دوسال پیش بوده اونو من ازکجاببرم بریزم دوباره سرجاش آخه برای نیت بدی نبوده برای چله بری بود بخدا منم نمیدونستم