2777
2789
عنوان

آوردن خاک قبرستون ب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 136 پست
پخش شدن سوره بقره برای رهایی از گره ها هم کارسازه؟جدیدا هر کاری میخوام کنم برام گره میفته و یه کار م ...

قران همیشه کارسازه بخصوص بقره

و توکل کنید به خدا بهش اعتماد کنید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چه کارا که نمیکنید🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼

برید خاک یا بریزید همونجا یا بریزید توی رودخانه اب روان 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قران همیشه کارسازه بخصوص بقرهو توکل کنید به خدا بهش اعتماد کنید

چشم ممنونم 💚🙏🏻

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
پدرت بهش گفته اونم فهمیده دیگه. بندازید دور .

نه نگف بهش اصن مامانمون نبود این قضیه اون طرف خودش فهمید وقتی گف مامانمون افتاد ک راست میگ حتی بابام فقط برای من زنگ زده بود ولی اون گف بامادرش رفتن اوردن

من شب شام غریبان رفتم قبرستون پسرمم کوچیک بود خودمم باردار بودم ازهم اون شب پسرم توخواب جیغ میزد وطی روز عصبی میشد وخودشا میزد یا صورتشا چنگ میزد یه هفته طول کشید مامانم وهمسرم رفتن پیش دعا نویس چون خودم اعتقاد نداشتم گفته بود شب دوشنبه ازروی یه قبر قدیمی رد شده بخاطر هم اونه یه دعای بهش داد خوب شد

نباید می آوردین چون آدمهای خدانشناسی هستن که تو قبرستون کلی دعا و جادو جنبل چال میکنن. خاک و هواش سن ...

نه اتفاقا احادیث گفتن قبرستون برین تا یاد مرگ بیوفتین، سنگینی که به رفتن نیست

ولی خوب خاک برداشتن شاید خوب نباشه

خاک نیس ک

پس چیه ؟؟؟الان چیکارش کردید

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

وای اینجا ادم یه چیزایی میشنوه شاخ درمیارهبا این حجم از پیشرفت علم و متخصصای ناباروری و...اخه خاک قب ...

خوب بعد ده سال نازایی ب طریقای مختلف ب قول شماپیشرفت پزشکی و پنج یاز ivfناموفق دیگ اخرین امیدمون این شد

بقره بزار تا ۴۰روز 

اون خاک انرژی منفی داره چه کار پر ریسکی کردید 

من خودم حس خوبی به قبرستون ندارم بعد رفتی خاکشو آوردید خونه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم