2777
2789

من خیلی گوش میکنم ، مثلا نفس الحسین حیدرالبیاتی واقعا خود بهشته ، اگر گوش نکردید و معنیشو نخوندید واقعا از زندگی هییچ لذتی نبردین مخصوصا دقیقه ۱۱ و ۷ 

حب الحسین هم که اخر شاهکاره 

قصه زلف تو از حسین طاهری فوق العاده زیباست (درمورد امام مهدی قشنگمونههه)

حسین تو قلبم داره ریشه ، اینم خوبه

علی حیدر یکرار ، تکرار نشدنیه

همشو گوش کنید وگرنه خودمو میزنم😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

حق داری عزیزم

الان خیلیا میان تند برخورد میکنن

ولی من چون قبلا غیر مذهبی بودم درک میکنم ، واقعا از نظر بقیه خیلی عجیبه

ولی من واقعا روحم عاشق شده...

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مداحی هست.....اسش یادم نیست ولی یه تیکه اش اینطوریه....

خنجر بر تار حنجر...برتار حنجر.....بر تار حنجر...

خواهر.....داغ برادر...داغ برادر....داغ برادر

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

حق داری عزیزمالان خیلیا میان تند برخورد میکننولی من چون قبلا غیر مذهبی بودم درک میکنم ، واقعا از نظر ...

پاک کردی کامنتتو؟ 

@باله22  

اشکالی نداره درکت میکنم عزیزکم...

میباره بارون ،روی سر مجنون ...ـــــــــــعمو عباس بی تو بابا دل نگرونه ...منم این دوتارو خیلی دوست د ...

وووووووووییی🥺

یه مداحی هست.....اسش یادم نیست ولی یه تیکه اش اینطوریه....خنجر بر تار حنجر...برتار حنجر.....بر تار ح ...

بهت تبریک میگم چون اسمشو میدونم😂😂😂 ی مدت منم در به در میگشتم دنبالش

الان میگم بهت

بهت تبریک میگم چون اسمشو میدونم😂😂😂 ی مدت منم در به در میگشتم دنبالشالان میگم بهت

همین تیکه رو تو نت سرچ کنی اسمش میاد

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه مداحی هست.....اسش یادم نیست ولی یه تیکه اش اینطوریه....خنجر بر تار حنجر...برتار حنجر.....بر تار ح ...

اسمش هست دشنه بر لب تشنه حسین فخری

مادر شوهرم ترک زبان هستند و ایام محترم گاهی مداحی های آقای موذن زاده رو توی خونه پخش می کنند. به نظرم بی نظیر هست صداشون. با اینکه خیلی متوجه نمیشم چی می گن اما هم صدای بی نظیر و هم به قاعده و درست خوندشون خیلی به دلم می شینه.

ایشون آقای فخری هستند که یک زمانی صداشون زیاد پخش می شد

عجیب به دلش میشینه نوحه های ایشون

خواهرم زینب هم با صدای ایشون خیلی قشنگه 

مادر شوهرم ترک زبان هستند و ایام محترم گاهی مداحی های آقای موذن زاده رو توی خونه پخش می کنند. به نظر ...

اقای موذن زاده که دیگه سلطانه نمیشه گوش نکرد😂

واقعا مرحبا به مادرشوهرتون

اقای موذن زاده که دیگه سلطانه نمیشه گوش نکرد😂واقعا مرحبا به مادرشوهرتون

تبحرشون به موسیقی به همراه صدای بی نظیرشون واقعا به حق ایشون رو سلطان الذاکرین کرده. البته مادر شوهرم معتقدن اشعار قای یحیوی رو هم نباید نادیده گرفت

همیشه می گن دوست دارم اشعار ایشون رو به فرانسه ترجمه کنم اما می ترسم نتونم حق مطلب رو درست ادا کنم و شرمنده بشم