2777
2789
عنوان

ميترسم❄️😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 58 پست

شوهرم ساعت هشت و نيم زنگيد گفت ميام دنبالت بريم برف بازي 

ما هم ذوق زده پوشيدم رفتيم تو راه پله 

فكر كن فاصله مغازش تا خونه با ماشين ده دقيقه هم نميشه 

از هشت و نيم تا الان تو راهه 

ميگه ماشينا سر ميخورن 

ميزنن به هم 

ما هم لباسامون رو دراورديم 

اومديم خونه 

اينقدر خورد تو ذوقم كه نگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه ام ولي خيلي وحشت دارم همراه برف رعد و برق زد😭😭😭

وااای چه حالی میده

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

خوشبحالتون خواهر ما که کلا یادمون رفته برف چیه 😞

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

منم از رعدوبرق میترسم همیشه.برو بشین تلویزیون ببین صداشم زیاد کن.یه فنجون چاییم با لذت بنوش

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

نترس عزیزدلم برف که ترس نداره نعمت الهیه 😍 اینجور به خاطر همه چی بترسی برا اون طفل معصوم استرس ایجاد می کنی

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

همراه برف رعدوبرق زد؟؟

خدایا یدفه بیا بکش ببرمون دیه 

این نشونه هارو بزار برا قیامتت

هرکوهی حلاجی کردی یه رعدوبرقم بالاش بزن😱🙆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

برو سجده شکر کن 

خوزستان همش گردو خاک کارون که همش شده جزیره امروز شوهرم دید هوا خوب شده بردمون بیرون از هفته گذشته کارون خشک تر شده گفتم چرا اینجوری شده گفت آب باز کردن رو زمینهای اطراف اهواز تا گرد و خاک بیشتری بلند نشه هييييييييييي

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر