2777
2789
تو کل ماه رمضون کلا دوبار هم نشد بعدم مسافرت بودیم هیچ رابطه ای نداشتم یعنی اگ مثبت باشه با دوبار در ...

عه چ جالب؟؟؟منم این ماه ۳باراقدام داشتم یکروزدرمیون.هنوز موعدم نیس ک بی بی بزنم هیچ علائمی هم ندارم فقط تخمدان چپم گااااهی دردمیکنه و پاهام گرمه.ن سینه درد هیچی ندارم.موعدم ماه پیش ۲۷بود.عزیزم چ شانسی داشتی خوشبحالت انشالله مثبته.کاش واس منم مثبت شه ارزومه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

درد پریودی، تکرار ادرار، خواب آلودگی،هوس

سوزش ادرار دارم 

خواب آلودگی ندارم

درد شدید شروع پریودی

بعد من میل جنسیم زیر صفر بود همیشه 

الان میشه گفت صفر شده یعنی مثل قبل بی تفاوت نیستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کل ماه رمضون کلا دوبار هم نشد بعدم مسافرت بودیم هیچ رابطه ای نداشتم یعنی اگ مثبت باشه با دوبار در ...

اطالان ب دنبال علائمم.پس علائم نداری هنوز.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

عه چ جالب؟؟؟منم این ماه ۳باراقدام داشتم یکروزدرمیون.هنوز موعدم نیس ک بی بی بزنم هیچ علائمی هم ندارم ...

چه شانسی خواهر 

ناشکری نمیکنم هر چه از دوست رسد نیکوست 

ولی حوصله خودمم ندارم 

اصلا به بچه اعتقادی ندارم 

بعدم از مادرشوهرم متنفرم نمیخام به آرزوش برسه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه چ جالب؟؟؟منم این ماه ۳باراقدام داشتم یکروزدرمیون.هنوز موعدم نیس ک بی بی بزنم هیچ علائمی هم ندارم ...

منم مثل شمام  کاش ماهم با دوبار باردار بشیم البته من دکتر بهم گفت تو ماه فقط دوبار اقدام کن بیشتز اقدام نمیکنم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

عه این درد پریودی یعنی از علائم بارداریه؟

آره عزیزم اولین علائمش همینه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم مثل شمام کاش ماهم با دوبار باردار بشیم البته من دکتر بهم گفت تو ماه فقط دوبار اقدام کن بیشتز اق ...

اره والا.گلم چرا دکتر گقتا؟من بخاطر شوهرم نمیتونیم اقدام زیادکنیم.خونه نمیشه و خسه میشه اکثرا......اونم بجوریه ک باید کیفش کوک باشه تا بتونه رابطه داشته باشیم‌مث بقیه مردا نیس توهرشرایطی ......🙂🤕☹️🤣بخاطر همون هنوز حامله نشدم.کاش بشه دیگ ختسم

چه شانسی خواهر ناشکری نمیکنم هر چه از دوست رسد نیکوست ولی حوصله خودمم ندارم اصلا به بچه اعتقادی ندار ...

عزیزدلم حکمت خدارو 🥲من عاشق بچم شبوروز التماس تدارو میکنم بچه بده ولی نمیده 😭میدونم چی میگی عشقم‌ادم باید حوصلشو داشته باشه تا بتونه بچه هم بیاره‌گلم سخت نگیر 

چند سالتونه چند وقته ازدواج کردین ؟

من ۲۴سالمه.۴سال شد ازدواج کردیم🥲😭

اره والا.گلم چرا دکتر گقتا؟من بخاطر شوهرم نمیتونیم اقدام زیادکنیم.خونه نمیشه و خسه میشه اکثرا......ا ...

من شوهرم سر کار میره فقط اخر هفته ها خونست بخاطرهمین سعی میکنم تخمک گذاری اقدام کنم تا شانسم برا پسر بالا برع ولی فایده نداره نمیشه خدا نمیخاد🤣

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

من شوهرم سر کار میره فقط اخر هفته ها خونست بخاطرهمین سعی میکنم تخمک گذاری اقدام کنم تا شانسم برا پسر ...

دقیقا مث منی خب.من این ماه کیت گذاشتم دوخط شد یکیش کمرنگ.ینی داشتم نزدیک تخمک گذاری میشدم.۳روز یکروز درمیون شد.ولی دیگ خود تخمک گذاری نشد اقدام کنم تا الان...طفلی خیلی سخته شیفتاش....دیگ گفتم الان نمیخام بذا بمونه پری شم بعدشروع کنم.فقط تخمدان چپم گاهی درد میکنه.ک نمیدونم کیسته چیه.تاحالا تنبلی و این چیزا نداشتم.کاش بشه هردومون حامله شیم باهم

از اول میخواستی ؟ من ۲۹ سالمه

من عاشق بچم.ن ازاول چون شوهرم کار نداشت.تقیریبا ی سالی میشه ولی خب اقدام نداشتیم.این ماه واس اولین ۳بار پشت هم تونسم اقدام کنم.ماه قبلی ی بار بود یافوقش دوبار....اما دیگ شوهرم تصمم گرف بچه دارشیم.ینی واس من با ۳باربشه معجزس برام.عزیزم چن ساله ازدواج کردی بامادرشوهرت ی ساختمونی؟چرادوس نداری بچه

دقیقا مث منی خب.من این ماه کیت گذاشتم دوخط شد یکیش کمرنگ.ینی داشتم نزدیک تخمک گذاری میشدم.۳روز یکروز ...

انشاالله انقد دلم میخاد این ماه حامله بشم کاش بشه خدا

من سونو دادم یدونه فولکول ۱۸ سمت چپ داشتم امپول زدم خیلی تیر میکشه ولی سمت راست احتمال پسر بیشتره دیگه هرچی خدا بخاد بخاد بهم پسر بده میده نخادم زمین و زمان بهم بدوزم نمیشه  توکل به خدا