2777
2789
من عاشق بچم.ن ازاول چون شوهرم کار نداشت.تقیریبا ی سالی میشه ولی خب اقدام نداشتیم.این ماه واس اولین ۳ ...

۴۰۱ عقد کردیم اوایل ۴۰۳ عروسی

مادرشوهرم یه شهر دیگست خداروشکر 

ولی خیلی منفوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله انقد دلم میخاد این ماه حامله بشم کاش بشه خدا من سونو دادم یدونه فولکول ۱۸ سمت چپ داشتم امپو ...

انشالله .وای منم شبوروز دعا میکنم ک بچه دارشم.همش ذکرمیگم دیگ فقط خواب میبینم....ینی تخمک من تازه داره ازادمیشه ازچپم؟چون درد میکنه گاهی؟؟یا ربطی ب اون نداره؟اخررررین اقدامم۱۱این ماه بود،پری هم ماهش پیش۲۷بود.....حالا فعلا صبر کردم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰۱ عقد کردیم اوایل ۴۰۳ عروسیمادرشوهرم یه شهر دیگست خداروشکر ولی خیلی منفوره

خب خداروشکر دوری ازش،بابا ی بچه بیار باهاش سرگرم شو بذار رفیقت باشه‌

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

انشالله .وای منم شبوروز دعا میکنم ک بچه دارشم.همش ذکرمیگم دیگ فقط خواب میبینم....ینی تخمک من تازه دا ...

من یدونه دختر دارم بخاطر همین دوست دارم دومی پسر بشه بازم سالم باشع هرچی خدا بخاد

روز ۱۳ و۱۴پریودت میشه تخمک گذاری  هرموقع ترشح سفید زیاد داشتی و تیر کشید شکم احتمال تخمکذاری بیشتره

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

من یدونه دختر دارم بخاطر همین دوست دارم دومی پسر بشه بازم سالم باشع هرچی خدا بخادروز ۱۳ و۱۴پریودت می ...

عزیزم بازشما ی دختر داری من هیچی ندارم و دل تودلم نیس ک مادرشم....من عاشق دخترم اما بقیه خانواده میگن پسر...ولی خب خدا هرچی بده راضیم فقط بده🥲😭

خب خداروشکر دوری ازش،بابا ی بچه بیار باهاش سرگرم شو بذار رفیقت باشه‌

میخوام خوش بگذرونم سفر برم راحت باشم

این یکسال ک زیر سقف بودیم شوهرم خیلی بد شده بود اصلا نفهمیدم زندگی چیه پر از خشم و تروما شدم 

دوسندارم به خواستش برسه اونم انقدر زود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخوام خوش بگذرونم سفر برم راحت باشماین یکسال ک زیر سقف بودیم شوهرم خیلی بد شده بود اصلا نفهمیدم زند ...

اره گلم بچه بیاد سخته یکم خودشم ک تازه ازدواج کردیم.بازمن ۴ساله.درسته سفر نتونسم برم تواین مدت،اما دیگ‌مجبورم بچه بخام...سنمون بره بالا سخته.بچه بیادشوهرت خوب نمیشه؟جوخونتون عوض نمیشه؟

عزیزم بازشما ی دختر داری من هیچی ندارم و دل تودلم نیس ک مادرشم....من عاشق دخترم اما بقیه خانواده میگ ...

انشاالله عزیزم این ماه مادر بشی اگه مثبت شد خبر بده 

اره خداروشکر بابت دختر نفهمیدم چجوری باردار شدم  با یه بار رابطه یک هفته مونده بود به پریودم و پیشگیری طبیعی باردار شدم اصلا باورم نمیشد حتی همسرم کیست داره دکتر گفته بود چطور بدون دارو بچه دار شدید ولی خاست خدا الانم نمیدونم حکمتش چیه که با دارو امپول فعلا جواب نگرفتم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

انشاالله عزیزم این ماه مادر بشی اگه مثبت شد خبر بده اره خداروشکر بابت دختر نفهمیدم چجوری باردار شدم ...

واااااای با ی بار باردار شدی؟؟چ جالللب ...ادم توکارخدا میدونه ....حتما ی حکمتی توش هس گلم عجله نکن.خدا خودش میده بچه رو حتی ممکنه رابطه ی بار باشه و درس حسابی نباشه اما اگ خدا بخاد میده.......توکل کنم ب خدا

واااااای با ی بار باردار شدی؟؟چ جالللب ...ادم توکارخدا میدونه ....حتما ی حکمتی توش هس گلم عجله نکن.خ ...

بله با یبار تازه  پیشگیری هم طبیعی بود فک کنم با پیشاب بود یا شاید یه قطره 

بله با یبار تازه پیشگیری هم طبیعی بود فک کنم با پیشاب بود یا شاید یه قطره

وای ببین تروخدا.......من خیلی ناشکری میکنم...ولی اگ‌خدا خودش بخاد میده....عزیزم خدا دخترو برات نگه داره و ی گل پسرهم برات بده🥺❤️💜

اره گلم بچه بیاد سخته یکم خودشم ک تازه ازدواج کردیم.بازمن ۴ساله.درسته سفر نتونسم برم تواین مدت،اما د ...

جو خونه بد نیست در کل هر از گاهی بی منطق و غیر قابل تحمل میشه

من اصلا با فرهنگ اینا نمیتونم کنار بیام خیلی مزخرفن 

اصلا دوسندارم نسل این خانواده ادامه پیدا کنه 

یه بی شعوری یه جنون ادواری از مادرشون به همشون سرایت کرده دوسدارم ریشه کن بشه 

خدا منو ببخشه انگار کینه دارم نمیدونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جو خونه بد نیست در کل هر از گاهی بی منطق و غیر قابل تحمل میشهمن اصلا با فرهنگ اینا نمیتونم کنار بیام ...

عزیزم‌چ سخت..خدا خودش کمکت کنه و همه مادرشوهرای بد رو الهی ریشه کن کنه ک محاله......چاره چیه؟من ی بار طلاق گرفتم سر ناسازگاری باخانواده و فرهنگ ها.این ازدواج دوممه و بازم تفاوت هایی هس بین خانواده ها.اما من بیشتر اخلاق رفتارخانواده شوهرمو میپسندم ...خیلی ب احترام واین چیزاحساسن برعکس خانواده من...درسته شوهرم ناسازگاره باهاشون،ولی سعی میکنه بخاطرمن زیاد کینه نگیره.خیلییی کینه ایه.من بامادرشوهرم ی ساختمونم خوبن باهام ...مشکلی ندارم ..منم پث ی دختر دوس دارن واقعا..ولی خب بلخره هرجی باشه بحث و این حرفا پیش میاد،من کوتا میام و دیگ‌کش نمیدم.

وای ببین تروخدا.......من خیلی ناشکری میکنم...ولی اگ‌خدا خودش بخاد میده....عزیزم خدا دخترو برات نگه د ...

ممنون عزیزم ان شاالله...

اصلا باور نمیکردم باردار باشم چون همسرم کارش جوری که خونه نیست فقط یه روز اومد مرخصی و سریع رفت