2777
2789
عنوان

بارداری ضعف شدید در حد بیهوش شدن😰

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست
منم همینطور بودم فقط گوشت تو شیشه نجاتم داد تا چند ماه هر شب قبل از خواب همین کارم بود شما هم هر روز ...

وای خوش بحالت که جواب گرفتی،من کلا از گوشت و مرغ و تخم مرغ و نون وسیبزمینی بیزارم اصلابوی روغن داغ یا هرغذایی  هم میخوره اشتهامو از دست میدم فقط میتونم میوه بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا لحظه ای که بخوابم خیلی چیزا میخورم ولی فقط شبا اینجوری نیستم در طول شبانه روز ۳بار بیخبر اینجوری ...

آره شبا اینجوریه نمیدونم چرا  شبا قبل خواب نیمرو و گوشت کباب تابه ای درست کن اینا چون دیر هضم ان  سیر نگهت میداره الانم اگ شیر وخرما داری بخور  یا هرچیزی ک هست بعد بخاب

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اینو امتحان میکنم❤️

اصلا بادوم سیر نمیکنه 🫠😄من امتحان کردم اون موقع هرچی بادوم میخوردم فایده نداشت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خانمایی ک باردار هستید و این علائم دارید از اول اینطوری بودید؟منم باردارم دندون درد دارم نمی‌دونم چی ...

من تا۷هفته دندون درد شدید داشتم رفتم دکتر گفت تا۴ماه نمیشه کاریش کرد،الان دوهفتس خدارو شکر بهترم فقط با چیزای سرد و ترش و شور درد میگیره

وای خوش بحالت که جواب گرفتی،من کلا از گوشت و مرغ و تخم مرغ و نون وسیبزمینی بیزارم اصلابوی روغن داغ ی ...

منم حالم بد میشد ولی مجبور بودم فکر میکنم بخاطر این بود که قبلش کرونا گرفته بودم بدنم اصلا جون نداشت اگه حتی یه شب نمیخوردم‌قطعا بیهوش میشدم بعدم‌بچه بزرگتر داشتم نمیشد خودمو بندازم 

من تا۷هفته دندون درد شدید داشتم رفتم دکتر گفت تا۴ماه نمیشه کاریش کرد،الان دوهفتس خدارو شکر بهترم فقط ...

من ماه ۴ با نامه دکتر رفتم دندون پزشکی گفت درصورتی که اورژانسی باشی یعنی درد شدید باشه درست میکنم اکنم‌نه الان ماهتی آخر ..

گفتم من برعکس اینوشنیرم ک توماه ۴ درست میشه که میگفت نه فلان 

دندونپزشک تخصصی کلا واسه خانومای باردار بود ها

من ماه ۴ با نامه دکتر رفتم دندون پزشکی گفت درصورتی که اورژانسی باشی یعنی درد شدید باشه درست میکنم اک ...

عه نمیدونستم من فقط واسه ویزیت رفته بودم اصلا ندید گفت فقط از دهان شوی میتونی استفاده کنی کاریش نمیشه کردحداقل تا۴ماه

عه نمیدونستم من فقط واسه ویزیت رفته بودم اصلا ندید گفت فقط از دهان شوی میتونی استفاده کنی کاریش نمیش ...

دقیقا منم نمیدونستم الکی فقط پول معاینه دادم اومدم 

ولی اون دندون دردمم برطرف شدها اونم مال هفته های اوله لثه ها ورم میکنه انگار  باعث فشار دندون میشه  ولی بعدا خوب میشه مرتب مسواک بزن اهمیت نده بهش میبینی بعد یمدت خوب میشه