دوستان من هفته۹ بارداریم انقدر ضعف دارم که حد نداره شبا با ضعف و گرسنگی شدید از خواب میپرم حتی جون ندام تا یخچال برم چیزی بردارم کلا میلرزم و چشام سیاهی میره آزمایشامم خوب بوده فقط قندم لب مزه،چیزای شیرین و قندی نمیخورم یک ماهه،یهویی بیجون میشم بخاطر حالت تهوعمم چیزی نمیتونم بخورم بیشتر چیزای خنک دوسدارم میوه و اینا،کسی بوده یا هست اینجوری؟! من چیکارکنم خیلی سخته
منم همینطور بودم فقط گوشت تو شیشه نجاتم داد تا چند ماه هر شب قبل از خواب همین کارم بود شما هم هر روز ...
وای خوش بحالت که جواب گرفتی،من کلا از گوشت و مرغ و تخم مرغ و نون وسیبزمینی بیزارم اصلابوی روغن داغ یا هرغذایی هم میخوره اشتهامو از دست میدم فقط میتونم میوه بخورم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای خوش بحالت که جواب گرفتی،من کلا از گوشت و مرغ و تخم مرغ و نون وسیبزمینی بیزارم اصلابوی روغن داغ ی ...
منم حالم بد میشد ولی مجبور بودم فکر میکنم بخاطر این بود که قبلش کرونا گرفته بودم بدنم اصلا جون نداشت اگه حتی یه شب نمیخوردمقطعا بیهوش میشدم بعدمبچه بزرگتر داشتم نمیشد خودمو بندازم