2777
2789
عنوان

بارداری ضعف شدید در حد بیهوش شدن😰

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست
منم الان بااینکه هفده هفته هستم بااین وضعیت بیدارم هر لحظه حس میکنم غش میخوام کنم

یچیزی بزارید کنار تخت یه میوه ای چیزی اون اوایل خیلی بچه نیاز داره بعدا خوب میشین اصلا ضعف نداریددیگه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت من چرا کم اشتها تراز قبل شدم میخواد ب دکترم بگم؟

شما عین منی تا الان ک داره ۶ماهم میشه فقط ۴کیلو اضافه کردم البته از سری قبل ک رفتم دکتر تادوروز پیش وزن اضافه نکرده بودم نمیدونم چرا.

منم همینطور بودم فقط گوشت تو شیشه نجاتم داد تا چند ماه هر شب قبل از خواب همین کارم بود شما هم هر روز بعد از ناهار یه تیکه گوشت بکن تو شیشه مربایی با نصف استکان آب جوشیده ولرم و پیاز درشو محکم ببند بنداز تو قابلمه آب بذار جوش بیاد بعد زیرشو کم کن بذار ۴ پنج ساعت بپزه قبل خواب یا سر بکش یا با نون بخور 

بنظرت من چرا کم اشتها تراز قبل شدم میخواد ب دکترم بگم؟

بعضیا کم اشتها میشن بخاطر ویار وتهوع.. ولی بخور هرطور هس خرما و سنجد و زیتون وتخم مرغ اینچیزا اول بارداری خیلی خوبه بخوری برای قلب بچه داره قلبش تشکیل میشه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شما عین منی تا الان ک داره ۶ماهم میشه فقط ۴کیلو اضافه کردم البته از سری قبل ک رفتم دکتر تادوروز پیش ...

خیلی ها هستند تو بارداری وزن زیادی اضافه نمیکنن فقط نی نی  وزن میگیره امیدوارم همه ماها ب سلامت  زایمان کنیم

یچیزی بزارید کنار تخت یه میوه ای چیزی اون اوایل خیلی بچه نیاز داره بعدا خوب میشین اصلا ضعف نداریددیگ ...

تا لحظه ای که بخوابم خیلی چیزا میخورم ولی فقط شبا اینجوری نیستم در طول شبانه روز ۳بار بیخبر اینجوری میشم دارویی چیزی نیست؟

خدا کنه همینجور باشه

اره منم اینجا میگفتم دارم میمیرم ازضعف توروخدا تهوع کی تموم میشه همه میگفتن هفته های بالاتر خوب میشی  دقیقا هفته ۱۲ بود بنظرم بهتر شدم