2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیلی ساده ام🥺

156 بازدید | 15 پست

من یه مشاورم و عاشق بچه هام

وقتی براشون اتفاقی میوفته خیلی ناراحت میشم

خودم مجردم ولی انگار بچه خودمه

در حدی که تو جلسه اولیا گفتن عین یه مادر دلسوز هستین

از ما بیشتر به فکر بچه ما هستین❗

بد میکنم؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکنیم مهربانی و انسانیت و وجدان کاری یعنی ساده بودن؟ 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

چرا بد میکنی؟ تو یکی از ادمهایی‌ هستی ک باعث میشی دنیا قشنگ باشه

من تو بچگیم ی معلم مهربون داشتم هنوز ک هنوزه تو دلم قربون صدقه اش میرم

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

ن وقتی انقدر مهربونی آفرین ولی اول به فکر خودت باش بیشتر

البته اونا هم مقابلا احترام من رو دارن

ولی وقتی دقت میکنم میبینم همکاران مثل من نیستن

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

البته اونا هم مقابلا احترام من رو دارنولی وقتی دقت میکنم میبینم همکاران مثل من نیستن

عزیزم مگه قراره تو مثل اونا باشی خب تو ذاتا بااحساسی قرار نیس شبیه اونا باشی اکه با این کار حالت خوب میشه عالیه ولی از روی عشق بکن ن دلسوزی 

چرا بد میکنی؟ تو یکی از ادمهایی‌ هستی ک باعث میشی دنیا قشنگ باشهمن تو بچگیم ی معلم مهربون داشتم هنوز ...

من همیشه یه حرفی تو دلمه میگم کسی نمیدونه تو خونه اینا چی میگذره دعوا دارن مریض دارن مشکل مالی دارن معلوم نیست ولی بزار تایمی که پیش منن شاد باشن

عزیزم مگه قراره تو مثل اونا باشی خب تو ذاتا بااحساسی قرار نیس شبیه اونا باشی اکه با این کار حالت خوب ...

من همیشه یه حرفی تو دلمه میگم کسی نمیدونه تو خونه اینا چی میگذره دعوا دارن مریض دارن مشکل مالی دارن معلوم نیست ولی بزار تایمی که پیش منن شاد باشن

چرا فکر میکنیم مهربانی و انسانیت و وجدان کاری یعنی ساده بودن؟

من همیشه یه حرفی تو دلمه میگم کسی نمیدونه تو خونه اینا چی میگذره دعوا دارن مریض دارن مشکل مالی دارن ...

کار خوبی میکنی عزیزم😍😍😍

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

تو هر زمینه ای مشاوره میدید؟

نه من مشاور تیزهوشان هستم 

من همیشه یه حرفی تو دلمه میگم کسی نمیدونه تو خونه اینا چی میگذره دعوا دارن مریض دارن مشکل مالی دارن ...

خیلی طرز فکر قشنگیه❤️

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️