2777
2789
عنوان

تن ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 38 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسهال نشم😷

نترس نمیشی  

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

شما چه مارکی میخرید؟

من این مدت فقط "کالچر" میگیرم طعمش خوبه..قبلا شیلتون خوب بود ولی کیفیتش بد شد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

قلیه ماهی هم میشه . بجای ماهی تن بریز. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

سیب زمینی نگینی و سرخ شده  رو   با تن ماهی  قاطی کن    خنک که  شد   جعفری و گشنیز  یا پیازچه   خرد شده  اضافه کن    بعد سس مایونز   خییلی خوشمزه میشه.  یه ساندویچ سرد   کنارش هم گوجه و  خیار شور.

ما تحفه و بندر عباس میخریم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خورش نه به جای خورش استفاده میکنم

اهان 

مام با كته ميخوريم كنارش سيب زميني و اينا خوشمزه ميشه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا