2777
2789
عنوان

چرا مرده اینجوری کرد باهام

232 بازدید | 13 پست

وایساده بودم کنار پل هوایی تا سرویس ام بیاد برم سرکار تازه شاغل شدم 

ی مرده با ۴۰۵ وایساد جلوم تکون ام نمیخورد دقیق ۱ساعت وایساد تا سرویس اومد گورشو گم کرد حجابمم خوب بود 

چرا اینجور کرد ؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خودش کاری داشته

من معمولا موقع رانندگی اگه کاری با گوشی داشته باشم میزنم کنار و ممکنه نیم ساعت هم کارم طول بکشه ولی همونجا کارمو انجام بدم و بعد حرکت کنم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

مزاحمت ایجاد کنه

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

اخه چقد مریضن ادم بخاد اونکارو کنه با مقنعه و ..میره اخه

همین دیگه وقتی جامعه بد شده همینه برای من خیلی پیش اومده کنار خیابون یا جایی منتظر موندم چه حرفایی شنیدم چه نگاهای بدی

در صورتی که جدا از حجاب و چادر دریغ از یه آرایش حتی