2777
2789
عنوان

پدرم دائم میره رو مخم هرروز

85 بازدید | 7 پست

توهین میکنه محدود میکنه‌ با مادرم حرف میزنم دخالت میکنه در حدی که اصلا  به زور میرم پذیرایی فقط واسه ناهار و وقتی که برمیگردم حالم بد میشه

با مامانم جدی صحبت میکنم مسخره میکنه.

حرسشو سر مادرم خالی میکنم.. یا بعدش گریم میگیره و از همه کارام میوفتم

بعدش خیلی پشیمون میشم چیکار کنم؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور محدودت میکنه؟؟ یا توهین

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

چجور محدودت میکنه؟؟ یا توهین

توهین میکنه با اینکه جایی نمیرم بهم میگه ولگرد(حتی سرکوجه هم نمیتونم برم)

میگم بزار سر کوچه برم با مادرم یهو میگه خیلی گستاخی و  و اینا

حرفای جنسیت زده میزنه میگه اره قدیمیا راست میگفتن دختر بدرد نمیخوره و اینا..

حتی نمیزاره سرکوچه برم برم پارکینگ یا پشت بوم همش تو خونه ام .

پوششمم ک گیر میده همش ارایشم ک نمیتونم کنم باورت میشه نمیزاره اردو مدرسه رو هم برم؟ چون نمیزاره چند بار مامانم یواشکی امضا کرد رفتم.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

خدایا نسل جدید چقدر لوسن

وقتی نمیدونی چیکار میکنه باهام انقد زود قضاوت نکن. مگ بهت گفتم چیکار میکنه ک میگی لوسم؟ مگ میدونی کل زندگیم بخاطر این زهرمار شد.

توهین میکنه با اینکه جایی نمیرم بهم میگه ولگرد(حتی سرکوجه هم نمیتونم برم)میگم بزار سر کوچه برم با ما ...

متاسفم عزیزم سعی کن زیاد سر به سر پدرت نزاری مردها همینطورن لجبازن باور کن حتی بچه تر از بچه ۵ ساله هم رفتار میکنن گاهی 

زیاد کلا به حرفای پدرت توجه نکن به توهین ها و‌تحقیر ها چون کاری از دستت بر‌ نمیاد ولی سعی کن‌طرز فکرش عوض کنی باهاش بحث کنی که حرفای قدیمی که میزنه اشتباهن

بیشتر مادرت رو واسطه قرار بده اگر تو چیزی هم مخالفه اون راضیش کنه

هیچوقتم دیگه حرص و عصبانیتت رو مادرت خالی نکن مادرها خیلی بی پناهن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

متاسفم عزیزم سعی کن زیاد سر به سر پدرت نزاری مردها همینطورن لجبازن باور کن حتی بچه تر از بچه ۵ ساله ...

مادرم هیچکاری نمیکنه. منم بهش بگم اشتباهه میگه تو بی احترامی میکنی و اینا مگ تو بیشتر از من میفهمی تو بی عقلی و اینچیزااا💔

واقعا خیلی خستم از صبح تا شب اذیت میکنه.

حتی چند بارم تهدیدم کرد که میکشه منو و کتکمم زد

یا حتی میگه تو رفتی مدرسه اینطور شدی و اینا.. 

من تاحالا یه بارم کلاس تابستونه نرفتم چون نزاشت

الانم اجیم زانوش اسیب دیده دکتر گفته بره پیلاتس این نمیزاره.