2777
2789
عنوان

شام چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 109 پست
خیلی غذا درست کردن برام سختش شده دخترم 5ماهشه شیطون شده همش میخواد همه چی رو بگیره دستش.دیشب داشتم غ ...

دختر 5 ماهه که نمیتونه راه بره

با خودت میبریش اشپزخونه؟؟

خب اگه نی نی داری غذاهای سبک درست کن

سرکارم میری؟

خدایا شکرت ...  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی غذا درست کردن برام سختش شده دخترم 5ماهشه شیطون شده همش میخواد همه چی رو بگیره دستش.دیشب داشتم غ ...

منم دو تا بچه دارم. ولی خوابه درست کن. تو روز که چرت میزنه. منم وقتی بچه ها بالا سرم باشن نمیتونم کاری کنم

لوبیا پلو با سالاد شیرازی  منم بیام

مرررررسیییییی منم همینو میذارم😉😉

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.
باورکن دیگه حسش نیس ازبس خراب کردم شاید۱۶بارخراب کردم 

من بار اول که پختم وا رفت .اینکارای که میگم و کنی وا نمیره .اب پیازنو بگیر یکم ارد بزن تخم مرغ هم یدونه بزن .تو قابلمه نچسب اگه ته تفلونت رفته میچسبه .من تو تفلون میزارم نمیچسبه .روغنت داغ داغ که شد کو کوتو بزار .زیر حرارت هم ز اول کم نکن زیاد هم نکن که بسوزه یکم که خودشو گرفت ملایم کن تا مغز پخت شه

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
پیشنهاد میکنم این بار کمی از لوبیا رو بکوب تا له بشه بعد توی صافی بریز و از اب لوبیا بریز روش تا لعا ...

چه پیشنهاد خوبی عزیزم حتما امشب امتحان میکنم ممنون

به زندگیم خوش اومدی....
نه راه نمیره بغلیه همش بغلمه حتی موقع غذا درست کردن

سعی کن ترک بدی بغلو نهایت 2ماه طول میکشه ولی راحت میشی

بعضی وقتا که کسی اومد خونتون یا نی نی خواب بود مثلا فسنجون زیاد درست کن تو ظرفای کوچیک بزار فریزر که هرموقع نتونستی ازونا بردار 

خدایا شکرت ...  
سعی کن ترک بدی بغلو نهایت 2ماه طول میکشه ولی راحت میشی بعضی وقتا که کسی اومد خونتون یا نی نی خواب ب ...

تا حالا درست نکردم ولی از این به بعد همینکارو میکنم مرسی از پیشنهادت

چه پیشنهاد خوبی عزیزم حتما امشب امتحان میکنم ممنون

نوش جان عزیزم،،، مطمعن باش عالی میشه من به هیچ عنوان از ارد یا سیب زمینی استفاده نمیکنم برای لعاب دار شدن طعمش روبه نظرم عوض میکنه 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم