2777
2789
عنوان

شام چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 109 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بعد اینکه خیس کردم و چند بار آبش و عوض کردم میزارم میپزه . تو ی ظرف دیگه پیازداغ فراوون +ادویه+زد ...

پیشنهاد میکنم این بار کمی از لوبیا رو بکوب تا له بشه بعد توی صافی بریز و از اب لوبیا بریز روش تا لعابش رو بگیری پوستش هم جدا میشه که اونو دیگه بریز دور ،،،هم رو طعمش تاثیر داره هم خیلی لعاب دار میشه 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
من دیگه ناهار درست نمیکنم یعنی اصلا خونه نیستم بخاطر همین مجبورم شام برنجی درست کنم،

اها

خب میتونی از شب قبل وسایلشو اماده کنی که اومدنی خونه راحت باشه

غذاهای خورشتی رو هم یه روز قبل میتونی درست کنی

خدایا شکرت ...  
 من هرموقعه کوکو درست میکنم خراب میشه ازپیشم ولی بقیه خوب درمیارن منم میخام کوکودرست کردنو یادب ...

کوکو درست کردن به ماهیتابه هم بستگی داره. من ماهیتابه تفلون داشتم همش خراب میومد. ولی یه ماهیتابه چدن گرفتم کتلت و شامی و کوکو عالی میشن توش. حتی اگه مایه آبکی باشه ولی وا نمیره. 

اها خب میتونی از شب قبل وسایلشو اماده کنی که اومدنی خونه راحت باشه غذاهای خورشتی رو هم یه روز قبل ...

خیلی غذا درست کردن برام سختش شده دخترم 5ماهشه شیطون شده همش میخواد همه چی رو بگیره دستش.دیشب داشتم غذا درست میکردم یه دفعه دستگیره قابلمه رو گرفت دستش داغ داغ بود جیغ زدم ولش کرد خدا بهش رحم کرد