2777
2789
عنوان

‌اگر الان کنکوری بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 83 پست
وایییی ایولااااا واقعا ایولاااا درمورد دبیرها هم میگین که چقدر تایم گذاشتین هر درس ده یازده ساعت فیل ...

مرسیییی

آها پرسیده بودی که چه دوره‌ای دیدم. اسم دوره‌هاشون امتحان نهاییه. راستش یادم نمیاد ولی می‌دونم راحت می‌شد تو ۲-۳ روز دیدشون البته من دو ایکس می‌دیدم سریع‌تر تموم شدن تونستم مرور هم بکنم.

هومت، هوخت، هورشت.

به نظرم امسال رو آخرین سال پشت موندنت تعیین کن منم دو سال پشت موندم و علاوه بر فشار های روانی که خود ...

عزیزم خودم دانشجوهستم 32واحد دیگه تموم میکنم 

اساتیدم میگن االان دیگه نمیارزه از اول بری کارشناسی بخونی صرفا چون معلم میشی

بعد هزینه ترمیم و باید کامل پرداخت کنم دیگه دلم نمیاد بابت کنکور و فرهنگیان قرونی خرج کنم 

ولی گفتم یکی دوسال دیگه ازاول شروع کنم البته با یه هدف بزرگتر  

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسییییآها پرسیده بودی که چه دوره‌ای دیدم. اسم دوره‌هاشون امتحان نهاییه. راستش یادم نمیاد ولی می‌دون ...

چقدر عالییی ممنونم❤️

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

واقعا؟من خواب نقطه ضعفه چجوری انرژی داشتی؟خوابالو‌ نبودی؟

من کلا به۷-۸ ساعت خواب نیاز دارم ماکسیمم. ولی قهوه می‌خوردم. خیلی بدم میاد ولی قوی بود واقعا.

اسمش رو یادم نیست ولی درش بنفشه و خودش شیشه‌ایه. خییییلی قویه.

هومت، هوخت، هورشت.

چاکریم. آره تجربی‌ام.شیمی فراهانی. ببین هرررررچی گفت اومد😂 سر جلسه پشمام ریخته بود حتی به شوخی می‌گ ...

ببخشید من متوجه نشدم

الان فراهانی و کرمی و اینا 

تست زنی سالیانه‌ شونو‌ دیدید. یا نهایی یا نکته و تست؟

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

اینو یادت نرهتو برای کسی جز خودت مهم نیسی..کسی تره هم برا ادم خورد نمیکنه حتی پدر و مادر ادمپس خودتو ...

واقعا راست میگی 💔

ببخشید من متوجه نشدمالان فراهانی و کرمی و اینا تست زنی سالیانه‌ شونو‌ دیدید. یا نهایی یا نکته و تست؟

این‌ها یه دوره دارن به اسم دوره امتحان نهایی. فکر کنم بعد کنکور اردیبهشت شروعش می‌کنن. در عرض ۲۰-۲۵ ساعت شاید هم کم‌تر یا بیشتر کلللل مطالب رو جمع می‌کنن.

هومت، هوخت، هورشت.

عزیزم خودم دانشجوهستم 32واحد دیگه تموم میکنم اساتیدم میگن االان دیگه نمیارزه از اول بری کارشناسی بخو ...

هرچی صلاحتونه همون کارو کنین ایشالا موفق باشین ❤️

و البته به حرف استادا هم توجه نکنبن با به خشم و تعصب خاصی نظر میدن😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این‌ها یه دوره دارن به اسم دوره امتحان نهایی. فکر کنم بعد کنکور اردیبهشت شروعش می‌کنن. در عرض ۲۰-۲۵ ...

هر درس ۲۵ ساعت؟

عزیزم میشه استاد فیزیک و عربیت رو بگی اسمشو

فیزیک ندیدم و خوب هم ندادم راستش. وای امسال با شجاعی دیدم سالیانه رو و فهمیدم چه قدر خفنه! نهایی هم با اون بر می‌دارم.

عربی رو گند زدم بدترین نمره‌م بود. با فلاح دیدم و خیلیا رو هم دیدم که نتیجه گرفتن. من خودم ذاتا عربیم خوب نیست امسال باید خیلی بخونمش...

هومت، هوخت، هورشت.

هر درس ۲۵ ساعت؟

ساعت رو تقریبی گفتم یادم نمیاد واقعاً... من رو دو ایکس می‌دیدم دو سه روزه تموم می‌شدن دیگه یادم نیست چند ساعت بودن.

ولی آره مثلا کل ریاضی سال سوم با تمام نکات ترکیبی که ممکنه توی نهایی بیاد رو توی تایم کمی کامل گفت.

هومت، هوخت، هورشت.

عزیزم نمونه سوالم زدی؟از چه منبعی؟

نهایی های پارسال فقط. من چون می‌دونستم پشت کنکور می‌مونم خیلی جدی نگرفتم نهایی رو امسال از یک دقیقه بعد کنکور اردیبهشت شروع می‌کنم خر زدن. ولی تو زیاد بزن چندتا از دوست‌هام فقط با نمونه سوال حل کردن نمره‌هاشون توی بعضی درس‌ها شبیه من شد.

ولی جزوه اساتیدی که باهاشون می‌دیدم رو کامل کار کردم و چندبار مرور کردم.

هومت، هوخت، هورشت.