2777
2789
عنوان

‌اگر الان کنکوری بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 83 پست
اگه خواستی تاجر شو مثلا یه چیزی رو از ایران ببری عراق با قیمت چند برابری میفروشی چند بار تکرار کنی ...

وای وسط بحث کنکور 😂❤

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوندم... گذاشتم دو سه روز قبل از اولین امتحان شروع کردم به خوندن ولی خوندماااا! با تمرکز! من تایم ا ...

وایییی ایولااااا واقعا ایولاااا درمورد دبیرها هم میگین که چقدر تایم گذاشتین هر درس ده یازده ساعت فیلماش حمع میشد؟

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

خودم کنکوریم اگه این شرایطم بود نه چون من همین الانم با تراز ۷۳۰۰ کنکور پارسالم ناامیدم ولی تو ناامید نباش

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

کنکورشو ثبت نام کردم ولی خب انگیزه ندارم بخونم 4سال پشت موندن خیلی حرفههدیگ بیخیال کنکور شدم گفتم اگ ...

به نظرم امسال رو آخرین سال پشت موندنت تعیین کن منم دو سال پشت موندم و علاوه بر فشار های روانی که خود کنکور داره من از طرف سازمان سنجش و بیماری و ضعف شخصی هم تحت فشار بودم ولی میگم می ارزه به خوشی های بعد کنکور اون خوشحالی خودتو پدر و مادرت همشو می‌شوره میبره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببین ته داستان هرکیو خودش مشخص میکنه پس من نمیتونم بگم میتونی یا نه حتی استادای کنکورم نمیتونناز همی ...

کاشکی ادمای‌ مثل تو دوروبرم‌ زیاد  داشتم تا از نظر روحی حدقل بهم کمک میکردن :)

ببین قدرت تسن زنیت چطوره؟ذهنت چطوره 

نخوندی که معدلت شده این یا خوندی و این شد؟

اگه ذهنت خوبه از الان روزی ۱۰ساعت بخونی تراز کنکورو بالای ۷۵۰۰میاری بهت قول میدم 

ولی از معدل نمیدانم 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

چقد انرژی‌ مثبتی 🥺💕تجربی بودی؟نمونه سوال زیاد حل کنم،؟دبیراتو‌ میگی؟

چاکریم. آره تجربی‌ام.

شیمی فراهانی. ببین هرررررچی گفت اومد😂 سر جلسه پشمام ریخته بود حتی به شوخی می‌گفتم این به یه جایی وصله مگه میشه هررررچی گفته بود بیاد؟! خیلی عجیب بود وای...

ریاضی معین کرمی بود... این آدم واقعاً کاردرسته، موقعی تدریس می‌کنه این‌جوری در نظر می‌گیره که ما یه مشت گاویم که صفر صفریم! از بیییخ می‌گه!

فیزیک رو ندیدم و خب خوب هم ندادمش. امسال با شجاعی می‌بینم سالیانه‌ش که خییییلی خوب بود.

ادبیات رو همه می‌گن یکتا ولی شاید مشکل از ننه که باهاش نفهمیدم.😂 توکلی عاااااالیه عالییییی!!! ببین، عااالی!

بقیه رو دیگه خودم خوندم.

هومت، هوخت، هورشت.

نخوندم... گذاشتم دو سه روز قبل از اولین امتحان شروع کردم به خوندن ولی خوندماااا! با تمرکز! من تایم ا ...

واقعا؟

من خواب نقطه ضعفه چجوری انرژی داشتی؟

خوابالو‌ نبودی؟

من این رو به هرکس می‌گم بهم می‌گه دروغ می‌گی ولی به خدا راسته.من پارسال فقط تایم فرجه‌ها خوندم و معد ...

عزیزم میشه استاد فیزیک و عربیت رو بگی اسمشو

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
کاشکی ادمای‌ مثل تو دوروبرم‌ زیاد داشتم تا از نظر روحی حدقل بهم کمک میکردن :)

اینو یادت نره

تو برای کسی جز خودت مهم نیسی..کسی تره هم برا ادم خورد نمیکنه حتی پدر و مادر ادم

پس خودتو از دست نده.خودتو داشته باش...خودتو قوی بساز

خودت به خودت کمک کن

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

2790
2778
2791
2779
2792