maya_setarehshahr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 480 عنوان خانم های تهرانی یه لحظه میاین 160 بازدید | 19 پست سلام خانم ها یه داروخانه هست تو تهران به نام ۲۹فرودین یه دارو میخوام برای بچم که بیماری خاص داره اینجا شهر خودم داروش پیدا نیست میشه برام خواهری کنید کد ملی بچم بدم براش بگیره بفرسته هزینش هم پرداخت میکنم بچم دوساله شه خیلی به این دارو نیازه داره 1404/01/22 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهان۲۱ عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4000 سلام والا نزدیک ما نیست وگرنه میرفتم واست میگرفتم ولی فک میکنم میشه از خودشون سفارش بدی
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14180 برای کی میخواین؟ خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
maya_setarehshahr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 480 سلام والا نزدیک ما نیست وگرنه میرفتم واست میگرفتم ولی فک میکنم میشه از خودشون سفارش بدی سلام عزیزم ممنون دعا کن کسی پیدا شه دارم از نگرانی میمیرم
maya_setarehshahr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 480 سلام والا نزدیک ما نیست وگرنه میرفتم واست میگرفتم ولی فک میکنم میشه از خودشون سفارش بدی نه زنگ زدم میگن حضوری بیاین
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 12098 شهرتون از اون پستچیا بهش میگن چاپار نداره؟ میره میگیره براتون میفرسته
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14180 برای دخترم گلم منظورم چه زمانی خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
maya_setarehshahr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 480 شهرتون از اون پستچیا بهش میگن چاپار نداره؟ میره میگیره براتون میفرسته بخدا نمیدونم تا حالا نشنیدم بزنم گوگل میاره؟
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14180 تا دوسه روز گلم من فردا سرکارم اگه تا فردا کاری نکردید به من یه پیام بدید تونستم حتما پس فردا میرم خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 12098 بخدا نمیدونم تا حالا نشنیدم بزنم گوگل میاره؟ ممکنه بیاره ولی معمولا باید یه شعبه تو شهر خودتون باشه فمر کنم به اونا بگید کمک میکنن اگر هزینش برات مهم نیست تو گوکل بزن پیکموتوری تهران میدان حر که نزدیک داروخونه باشه . بعد شمارشوندپیداکن زنگ بزن میرن میگیرن برات پست میکنن
maya_setarehshahr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 480 من فردا سرکارم اگه تا فردا کاری نکردید به من یه پیام بدید تونستم حتما پس فردا میرم واقعا میگی عزیزم خیر ببینی بخدا نمیدونم چطور قدر دانی کنم
maya_setarehshahr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 480 ممکنه بیاره ولی معمولا باید یه شعبه تو شهر خودتون باشه فمر کنم به اونا بگید کمک میکنن اگر هزینش برات ... پیک یعنی این کارو میکنی گلم میترسم اعتماد کنم
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14180 واقعا میگی عزیزم خیر ببینی بخدا نمیدونم چطور قدر دانی کنم نه گلم مشکلی نیست فقط یه اعتماد دو طرف ست دیگه رفتن و خریدنش هم که یه وظیفه انسانی خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏