اول از خودم بگم، کارشناسیمو بهترین دانشگاه کشور تو رشتهی خودم خوندم، الان دارم ارشد میخونم همزمان سر کار میرم و یه جای خوب کارمندم، خونوادم از نظر مالی متوسط رو به بالائن، از نظر اخلاقی و فرهنگی و آبروداری خیلی خوبن، به زن احترام میذارن، باشگاه میرم عادات غذایی سالم دارم، کلی دوستای خوب دارم که با همشون سالهاست در ارتباطم و خونوادههامون هم همدیگه رو میشناسن، خونوادم در حدی بهم اعتماد داشتن که قبل ازدواج چند باری سفر مجردی با دوستام رفتم و از اعتمادشونم هیچ وقت سواستفاده نکردم
حالا با کی ازدواج کردم؟
یه پسر دیپلمه که از دانشگاه مقطع کارشناسی اخراج شده، سربازی نرفته، تو جیبش مگس هم نیست، هیچ داراییای نداره، اخلاق صفر، محبت به زن و زندگی و خانواده صفر، عزت نفسش بشدت پایینه، پرنسسعلیه و لوس و قهر قهروئه و اشکش دم مشکشه هی الکی گریه میکنه و هی میذاره میره که دنبالش بیفتم، این آخرا هی بهم میگه چرا اخیرا مثل قدیما واسم گل نمیخری، خونوادش از نظر فرهنگی و اخلاقی فااااجعهان، ابروهاش شبیهه پاچه بزه و قیافش شبیهه قوم تاتاره، خسیسهههه. طرز تفکرش نسبت به زندگی مشترک دوران قاجاره، تو خونوادشون زن در حد پشگل ارزش نداره و مردسالاری در حد فاجعه دارن. کتک زدن و محدود کردن زن کاملاً نرماله واسشون. باباش مثل خروس لاری با تمام عالم و آدم دعوا و قهر کرده حتی با برادر خودش و تمام فامیلا و همسایهها و همکاراش، همهههه دیگه.
وقتی اومد خواستگاری یه کار معمولی داشت که همونم با اخلاق گندش از دست داد الان رفته یه جای سطح پایینتر.
خونه و ماشینو خونوادهی من دادن، ۱۰۰ تا سکه مهرمه که پدرشوهر موذیم میخواست دم آخری گولمون بزنه و عندالاستطاعهاش کنه. وقتی مچشو گرفتیم گفت عروس خانوم لحظه آخری دبه کرده!!!
هیچ جشن عروسیای نگرفتن طلا ملا هیچی نگرفتن گفتن نداریم نمیتونیم، در حالیکه دارن خسیسن و زن واسشون ارزش نداره
حالا جالب اینه که به جای اینکه این آقا قدر زندگیشو بدونه زنشو مدااام کتک میزنه و ذرهای پشیمون هم نمیشه. مدام سواستفاده روانی و تحقیر میکنه و بعدشم به جای پشیمونی طلبکار و پررو و حق به جانبه و مفت مفت کوفت میکنه و هیچ زحمتی واسه زندگیش نمیکشه، همش میگه اگه پول داشتم ده بار طلاقت داده بودم میرفتم با یکی دیگه
بله خواهرا، میدونم باید طلاق بگیرم ولی طلاقم نمیده، میگه خودت برو درخواست طلاق بده میدونین چرا؟ چون خسیسه رفته سرچ کرده دیده اگه زن درخواست طلاق بده یکم کمتر بهش حق و حقوق میرسه
عزیزان این موجود دو سال دنبالم افتاده بود و سعی میکرد جلب توجه کنه تا بله رو گرفت، خانوادگی بشدت موذی و پنهانکارن و عیبهاشونو قایم کرده بودم وگرنه اونقدرا هم خر نبودم که اگه اینا رو میدونستم باهاش ازدواج میکردم. مثلا قبل خونه گرفتن میگفت من اصلااااا هیچ وقت دست روی زن بلند نمیکنم اصلا واسم کسر شان حساب میشه، الان هفتهای یه بار کتک نزنه عقدههاش خالی نمیشه، کم کم روی واقعیشو نشون داد. مجردااا تو انتخابتون دقت کنین