چندبار اومدن توخونه شستن ولی هردفعه بدترشد انگاری چرب شده وتیره
اینبارخودم قصددارم تمیزشون کنم
شما چطوری تمیزمیکنید مبلارو؟
اسپری تمیزکننده استفاده کردین؟
رافونه خوبه یا وانیش؟
بعدش بخارشوی میکشین؟
میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃
میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم با شامپو فرش تمیز کردن بود بخار هم نگرفته بود ولی خب خیلی خوب تمیز شده بود شما ک مبلت زود کثی ...
کاور شلوغ نشون میده خونه رو دلم میگیره😢
شامپو فرش زدن بعدش هیچی؟یا باز کفشو گرفتن یا اسفنج مرطوب واینا؟
من روکش گرفتم خودمو راحت مردم پوست بدنم دیگه حوشم نمیزنه
خیلی بده
۲۴ساعته کثیفه منم حساسسس