2777
2789
عنوان

تمیزکردن مبل😢

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 42 پست
رویه رو عوض میکنمپرسیدم گفتن ۱۸۰۰ میگیرن بشورم تعویض رویه هم ۲ تومنه

واقعاااا دوتومنه😮چخوبببب 

اینجوری ک سالی دوبارم عوض میکنی عالیه 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبل شویی مگه تمیز نمیکنه؟من مبلامو خودم تمیز کردم با بخارشو ولی راضی نیستم. مبل شویی بهتر تمیز میکنه ...

اومدن چندبار از چندجای مختلف بدترشد واقعا بدترشد نمیدونم چرا 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

خیلی بده۲۴ساعته کثیفه منم حساسسس

من تهرانم هم دوده الان روکش مبل و براق کرده سریعم دستمال میکشم فک می‌کردم بیکلاسه دیدم واجبه اصلا روکش ژله ای انداختم که مبل جلوش داشته باه

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
من با اسپری مبل رافونه زدم خوب بود

اسپری زدین بعد بااسکاج کشیدین 

بعد پارچه نمدار؟چجوری؟میشه توضیح بدین

کرم همینه

پشیمونممممم😢

من که مبل شویی دادم واقعا راضی بودم

خوشبحالتون😢

رویه رو عوض میکنمپرسیدم گفتن ۱۸۰۰ میگیرن بشورم تعویض رویه هم ۲ تومنه

یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی. کجا عوض میکنن؟

یعنی پارچه رو برمیدارن یه پارچه دیگه میذارن؟ پارچه مبلی که خیلی قیمتاش بالاست

من یه مقدار پودر ماشینی و وایتکس ردو با آب مخلوط میکنم میشورم حسابی تمیز میشه

بعدش اسکاج نمدار میکشین یانه دیگه؟

من تهرانم هم دوده الان روکش مبل و براق کرده سریعم دستمال میکشم فک می‌کردم بیکلاسه دیدم واجبه اصلا رو ...

منم باید یه فکری بردارم با شستن حنی اگه تمیز شه دائم بشوری زود داغون میشه مبل

منم باید یه فکری بردارم با شستن حنی اگه تمیز شه دائم بشوری زود داغون میشه مبل

برو روکش ژله ای بگیر خودتو راحت کن بابا 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
برو روکش ژله ای بگیر خودتو راحت کن بابا

مرسی ازتون عزیز

اسپری رافونه زدم رو اسکاچ ابری مالیدم 

بعد با پارچه نمدار موادی که رو مبل بودو تقریبا بردم که خراب نشه مبلم 

انتظار منو برآورده کرد شمارو نمیدونم

چون من خیلی آدم حساسی نیستم 

ولی ازون حالت چرک بنظرم درومد