2777
2789
عنوان

تمیزکردن مبل😢

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 42 پست

۱۰ساله مبل کرم دارم از همون اول کاورش کردم اصلا هم شلوغ نمیکنه.تاحالا هم مبلامو نشستم.هر ماه کاورهارو میشورم‌..یکی دو روز هم بدون کاور میزارم که دلم نزنه.‌خیلی راحت

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی. کجا عوض میکنن؟یعنی پارچه رو برمیدارن یه پارچه دیگه میذارن؟ پارچه مبلی ...

آره دیگه

پارچه رو عوض میکنن

جاهایی که مبل میفروشن پارچه هم عوض میکنن

نه والا من مشهدم قبل عید قیمت گرفتم گفت دو تومن در میاد یه پونصد هم پول کرایه وانت هست 

منم مشهدم میشه بگی کجا قیمت گرفتی؟

عزیزم شما جاده کلات که میای میبینی مبل فروشی هستن و پارچه مبلی

پشت این مغازه ها کارگاه هاشون هست یکی هست تو روستای گرجی تو همین مسیر که کارگاه داره این به من قیمت داد

حالا همین سر جاده چندتا مغازه برو قیمت بگیر مبل هارو می‌بری پارچه انتخاب میکنی میدی عوض میکنن تحویل میگیری و تمام

توس دیوار هم بزنی تعویض پارچه مبل میاره

اسپری رافونه زدم رو اسکاچ ابری مالیدم بعد با پارچه نمدار موادی که رو مبل بودو تقریبا بردم که خراب نش ...

مرسی ازت عزیزم❤️

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

میزنم داخل همون آب و کف با اسفنج میشورم، بعدم دیگه چیزی نمیکشم

ممنون

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

۱۰ساله مبل کرم دارم از همون اول کاورش کردم اصلا هم شلوغ نمیکنه.تاحالا هم مبلامو نشستم.هر ماه کاورهار ...

بنظرم منم باید روکش بگیرم🤗