2777
2789
عنوان

با ارزش ترین وسیله ای دارید ( از نظر مادی نه ) چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 43 پست

تسبیحم که دخترم روز مادر بهم هدبه داد... گلدونی که پسرم خرید.... یکم خاک تو یه پارچه سبز که از مزار پدربزرگم تو کربلاست.... سرویس نقره ای همسرم سفارش داد برام ساختن و از طلاهام باارزشتره و............ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه ساعت که عشقم بهم داده.چون خودش حدود۱۰ سال استفادش کرده و یادگاری قشنگیه

اره اینو دوست دارم

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تسبیحم که دخترم روز مادر بهم هدبه داد... گلدونی که پسرم خرید.... یکم خاک تو یه پارچه سبز که از مزار ...

جالب بود نشون میده عاشق بچه هاتی 

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

مثلا از کسی که برات قد یه دنیاس گرفته باشی

بزرگترین دردم اینه ک سرنوشت فقط برام تنهایی رقم زده ..

از هرجهت خوبما ظاهر باطن خانواده ولی کسی توی زندگیم نبوده 

دیوونه وار عاشق پسر همسایمون بودم ، ازدواج کرد ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
یه سکه طلا که پدرم قبل فوتش داده بود به مادرم که وقتی بچم بدنیااومدبهم بده

خدا رحمتشون کنه عزیزم 🥺

بزرگترین دردم اینه ک سرنوشت فقط برام تنهایی رقم زده ..از هرجهت خوبما ظاهر باطن خانواده ولی کسی توی ز ...

یه ثانیه خشکم زد

منو به فکر فروبردی🤔 هیچی واسم با ارزش نیست.

چرا چیزی که از آدم مورد علاقت گرفته باشی با حالا خودت با اولین درآمدت خریده باشی

جالب بود نشون میده عاشق بچه هاتی

اره واقعا. نقاشیهای اولی که ازم کشیدن رو دارم لای قرانم. یه نامه هم دخترم موقع مهد برام نوشته پر از غلط غلوط. الان کلاس دهمه. یبار بهش نشون دادم از خنده ترکید... باورش نمیشد خودش نوشته😍😍😍😍

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

اره واقعا. نقاشیهای اولی که ازم کشیدن رو دارم لای قرانم. یه نامه هم دخترم موقع مهد برام نوشته پر از ...

خدا سایه خودت رو بالای سرشون نگه داره و برات حفظشون کنه

خدا سایه خودت رو بالای سرشون نگه داره و برات حفظشون کنه

ممنون گلم. همچنین شما و عزیزانت🌺

کاغذ سفید، هیچی رو به اندازه کاغذ دوست ندارم

ناگهان متعجب شدم! زنی که سال پیش بودم؛ کجاست؟ یا آنکه دوسال پیش بودم؟ و در فکر آن زن من اکنون، چگونه آدمی هستم. هر سال چیزی در من پدیدار می شود و چیزی هم فرو میریزد. ومن تصویر آن زن را به خاطر می آورم آن غریبه دور، که سایه اش همواره با من است.