کسی تو قم سزارین کرده ؟کدوم بیمارستان با کدوم دکتر؟هزینه اش چقدره؟خوتون خواستید؟اورژانسی بود؟دلیل اورژانسی بودنش چی بود؟هزینه سزارین اورژانسی چقدره و اینکه خودتون بخواید چقدر؟میشه بدون رفتن پیش دکتر به بیمارستان بگیم که سزارین میخوایم،قبول میکنن؟خواهشا اگه قمی هستید جواب بدید و چرت و پرت نگید،خواهشا کامل جواب بدید
خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
سلام خانومای قمی ازتون خواهش میکنم به هیچ وجه پیش دکتر بهاالدینی برای ویزیت و انجام زایمان نرید دخترعموی جوون من تو سن ۲۴ سالگی سر زایمان اول به خاطر سهل انگاری و بی توجهی و بی مسئولیتیه این ب ظاهر آدم جونش رو ازدست داد و با پارتی بازی دوسال خودش رو تبرعه کرد و خداروشکر ب تازگی محکوم شد و دادگاه رای رو ب نفع ماصادرکرد ..اما پرواضحه ک دوباره باپارتی بازی برمیگرده تا چندتاخانواده ی دیگه رو هم بی سروصدا عزادار کنه ..اما دخترعموی من نفر ششم بود که این بلا سرش میومد و مطمئنا اخرین نفرنبود ...لطفا اگر جون عزیزانتون براتون مهمه این موجود منفور رو ب همه بشناسونید بلکه یه روزی در مطبش رو گِل بگیره انشالله