2777
2789
عنوان

سزارین قم

7759 بازدید | 24 پست

کسی تو قم سزارین کرده ؟کدوم بیمارستان با کدوم دکتر؟هزینه اش چقدره؟خوتون خواستید؟اورژانسی بود؟دلیل اورژانسی بودنش چی بود؟هزینه سزارین اورژانسی چقدره و  اینکه خودتون بخواید چقدر؟میشه بدون رفتن پیش دکتر به بیمارستان بگیم که سزارین میخوایم،قبول میکنن؟خواهشا اگه قمی هستید جواب بدید و چرت و پرت نگید،خواهشا کامل جواب بدید

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

من سزارین بودم ولیعصر دکتر بها الدینی. ..1800 گرفتن خودم خواستم چون 43 هفته ام شده بود بچه به دنیا نمیومد ...بیمارستان های دولتی قبول نمیکنن سزارین انتخابی رو

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من سز نشدم طبیعی بودم ولی میدونم  اگه دکترت بگه طبیعیه خودت باید. بگی سز میخوای وبری هصوصی از قبل هم باید. هماهنگ کنی فکر کنم دکتر زهرا ابراهیمی کارش خوبه وعرب مقصودی وهستن دکتر های خوب دیگه

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سزارین بودم ولیعصر دکتر بها الدینی. ..1800 گرفتن خودم خواستم چون 43 هفته ام شده بود بچه به دنیا ن ...

شما کی زایمان کردی

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

من سز نشدم طبیعی بودم ولی میدونم  اگه دکترت بگه طبیعیه خودت باید. بگی سز میخوای وبری هصوصی از ق ...

سلام عزیزم شمااھل قم ھستید

دکتر کریمہ صمدی متخصص زنان رو میشناسید؟؟

انقدر ارزو کنمت بلکه آرزو...از شرم ناتوانیه خود جان به سر شود💔💔💔
من سزارین بودم ولیعصر دکتر بها الدینی. ..1800 گرفتن خودم خواستم چون 43 هفته ام شده بود بچه به دنیا ن ...

عزیزم دکتر بهاالدینی از شما بخاطر سزارین اختیاری دستمزد جدا هم گرفت تو مطب یا فقط هزینه بیمارستان دادی ؟

عزیزم دکتر بهاالدینی از شما بخاطر سزارین اختیاری دستمزد جدا هم گرفت تو مطب یا فقط هزینه بیمارستان دا ...

به نظرم برا سزارین اختیاری هم  دکتر دستمزد جدا میگیره هم باید بری بیمارستان خصوصی

به نظرم برا سزارین اختیاری هم  دکتر دستمزد جدا میگیره هم باید بری بیمارستان خصوصی

آره دکترم گفت برا شکم اولی ها ۷۰۰ جدا تو مطب میگیره.دکتر من دیانته. حالا نمیدونم دکترمو عوض کنم یا همه جا همینجوره. ولی شنیدم تا همین سال ۹۶ خیلیا سزارین اختیاری شدن بدون دادن دستمزد جدا تو مطب

منم دکترمو عوض کردم پیش دکتر لطیفی رفتم نامه سزارین داد برا بیمارستان فرقانی 

سلام خانم این دکتر قبول میکنه سزارین اختیاری رو کارش خوبه؟

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا