کسی تو قم سزارین کرده ؟کدوم بیمارستان با کدوم دکتر؟هزینه اش چقدره؟خوتون خواستید؟اورژانسی بود؟دلیل اورژانسی بودنش چی بود؟هزینه سزارین اورژانسی چقدره و اینکه خودتون بخواید چقدر؟میشه بدون رفتن پیش دکتر به بیمارستان بگیم که سزارین میخوایم،قبول میکنن؟خواهشا اگه قمی هستید جواب بدید و چرت و پرت نگید،خواهشا کامل جواب بدید
خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
من سزارین بودم ولیعصر دکتر بها الدینی. ..1800 گرفتن خودم خواستم چون 43 هفته ام شده بود بچه به دنیا نمیومد ...بیمارستان های دولتی قبول نمیکنن سزارین انتخابی رو
من سز نشدم طبیعی بودم ولی میدونم اگه دکترت بگه طبیعیه خودت باید. بگی سز میخوای وبری هصوصی از قبل هم باید. هماهنگ کنی فکر کنم دکتر زهرا ابراهیمی کارش خوبه وعرب مقصودی وهستن دکتر های خوب دیگه
عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
به نظرم برا سزارین اختیاری هم دکتر دستمزد جدا میگیره هم باید بری بیمارستان خصوصی
آره دکترم گفت برا شکم اولی ها ۷۰۰ جدا تو مطب میگیره.دکتر من دیانته. حالا نمیدونم دکترمو عوض کنم یا همه جا همینجوره. ولی شنیدم تا همین سال ۹۶ خیلیا سزارین اختیاری شدن بدون دادن دستمزد جدا تو مطب