2777
2789

هم هزینش خیلی شد هم خیلی ناراحتم موهامو چند سال رنگ نکردم مشکی بود دیوونه شدم رفت تو مخم که حتما باید رنگ کنم نصف موهام توی دکلره ریخت ارایشگره هم می‌گفت کو کجاست من ک نمی‌بینم دارم دیوونه میشم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هایلایت کردم بعد از چند سال مشکی بودن کلی هم ذوق کردم اما رنگشون رفته رفته نارنجی شد الانم قشنگ قهوه ای شده لایتها

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منم واسه عید همچین اشتباهی کردم ماه پیش ولی یکم بگذره حالت بهتر میشه الان توی شوک بعد از دکلره ای تا ...

وایی حالم خیلی بده😭همه بهم گفتن نکن گوش نکردم هی گفتم زنی ک خرج نداده ارج نداره برم به خودم برسم خراب کردم😭😭😭

من موهام خرمایی بود

ب ارایشگر گفتم دکلره نکن ولی کرد

الان یکساله هرکاری میکنم زردی دکلره روموهام پاک نمیشه رنگ‌موهام خیلی زشت همش نمیتونم رنگ کنم چون آسیب میبینه

تف ب هرچی ارایشگر حروم خوره🥲

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

اشکال نداره عوضش تاکسی راحت تر گیرت میاد زودتر نوبتت میشه همه جا. من که بلوند بودم اینطوری بود😂

🥲