2777
2789
عنوان

موهامو دکلره کردم و خیلی پشیمونم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 47 پست
دیگه راه برگشتی نیست عزیزممنم دقیقا اشتباه تورو کردم ، موهام خیلی ضعیفه ، بالیاژ کردم ، بدترش کردم

وای حالا کاش قشنگ شده بود

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هایلایت کردم بعد از چند سال مشکی بودن کلی هم ذوق کردم اما رنگشون رفته رفته نارنجی شد الانم قشنگ ...

خوبه باز راضی بودی

وایی حالم خیلی بده😭همه بهم گفتن نکن گوش نکردم هی گفتم زنی ک خرج نداده ارج نداره برم به خودم برسم خر ...

ناراحتش نباش عزیزم دیگ اتفاقیه ک افتاده اصلا به خودت سخت نگیر نهایتش اینه ماه دیگ‌رنگساژتو عوض میکنی الان برو روغن هایی مثل آرگان و زیتون بخر که از آسیبی ک به موهات وارد شده جلوکیری کنی

خوبه باز راضی بودی

آره تو آرایشگاه قشنگ بود ولی بعد از ۳ روز که رفتم حموم کلا رنگساژش ریخت نارنجی شد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

واقعا هم سخته حالا من بودم تا چند وقت همش خودخوری میکردم

منم شدید خودخوری کردم ولی خودخوری بی فایده اس نه دیگ پولم برمیگرده نه آسیبی ک به موهام زدم درست میشه ولی حداقلش اینه که خودمو راضی کردم حداقل اگه ۶۰ سال زندم ۲ سالش بزار بلوند باچشم بقیه اچش مشکی میشن موهام زندگی انقدر استرس داره ک دیگ نباید خودخوری کرد....

ناراحتش نباش عزیزم دیگ اتفاقیه ک افتاده اصلا به خودت سخت نگیر نهایتش اینه ماه دیگ‌رنگساژتو عوض میکنی ...

وای همه موهام ریخت ینی موهام ک بزور تو کلیپس می‌رفت شده نصف 

من ۳ روز پیش دکلره کردم بعدم رنگساژ برای اولین بار تو عمرم راضی ام

خوشبحالت 

عکس موهاتو میتونی بفرستی

آره تو آرایشگاه قشنگ بود ولی بعد از ۳ روز که رفتم حموم کلا رنگساژش ریخت نارنجی شد

باز میشه رنگساژ زد

وای همه موهام ریخت ینی موهام ک بزور تو کلیپس می‌رفت شده نصف

نگو نگو😂😂😂😂

اشکالی نداره من کامل میفهمم چی میگی ولی خب یکم اتو کشیدن ماسک زدن خب طبیعیه ک احساس میکنی کم شدن اگ رسیدگی کنی اکی میشه من خودم ماسک لیمپیو گرفتم‌و روغن نارگیل و زیتون موخوره ببینم هم کوتاه میکنم دیگ چاره ای نیست باید عادت کنی بهش بعدشم لذت ببر عزیزم چیه به ما ایرانیا خوشی کردنو یاد ندادن از موی مشکی مینالیم بعد رنگ میکنیم میگیم نه مشکی خوشگل تر بود نکن عزیزم رنگی ک کردی مبارکت باشه بالاخره تغییر کردی مطمئنم خوشگل تر دلبر تر شدی❤️😍