2777
2789
عنوان

پز دادن دختر زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 9480 بازدید | 154 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک بر سرش که فکر میکنه زود ازدواج کردن و زاییدن تنها افتخار زنه 

احمق و جاهله

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بیا خصوصی ذکر قران بدم بعد ۴۰ روز یه شوهر هوب و لایق قسمتت میشه

میشه به منم بگی؟ درخواست دادم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بمیرم برات خدا مادرتو بیامرزه

ببین اولا که فکر کن ماها خواهرتیم باور کن خیلی وقتها غریبه و دوست صد تا کاری که خواهر میتونه برات بکنه رو برات انجام میدن 

و اینکه فکر کردی حالا خواهرا با این شرایط اقتصادی و جامعه چقدر با هم در ارتباطن

در نهایت ببین شما فکر کن که ایشون بی منظور این حرفها رو میزنه و اینکه از کجا معلوم ایشون واقعا خوشبخت باشه؟شاید حسرت داشته باشه جای شما باشه

شما سعی کن از مجردیت لذت ببری

خداشاهده من الان دنبال اینم بچم زودتر بزرگ بشه لااقل ده ساله بشه تا بتونم کمی تنهایی برم اینطرف اونطرف و گردشی تفریحی کلاسی

خداروشاکرم برای وجود فرزندانم ولییی خب هر مدل زندگی ی سری مزیت داره ی سری عیب شما تا مجردی ازش لذت ببر و به وقتش متاهل و بچه دار هم میشی 

همسایه ی مادر من پسراش هر کدوم سی سالشونه تازه دختر دار شده با شوهرش غش میکنن برای بچشون 

و اینکه من داداش و زنداداشم هر کدوم دور و بر سی و پنج هستن ده سالی هست ازدواج کردن خودشون قصد ندارن فعلا بچه دار بشن مذهبیم هستن با وجود اینکه خیلی از مذهبیا طرفدار زود بچه دار شدنن میگن نه فعلا  زود هست باید سر و سامون بیشتری داشته باشیم 

پس شرایطت جوری نیست که کسی بخواد سرکوفت بزنه و در نهایت بازم میگم خوش بین باش ک قصدی نداره

تو مقصر مجرد موندنت نیستی 

چون تورم زیاده ازدواج کم شده و خیلی از جوونا تا سن بالا و حتی سن بالاتر از تو مجردن و سن ازدواج بالا رفته

میگم دیگه شما حساس شدی، اینجوری فک کن داره واقعیت و چیزی ک دیده رومیگه کلا خوشبین باشی تو زندگی ،کمت ...

من استارتر نیستم گلم 

ولی دقیقا از عمد هست من ۲۱ سالم بود دختر داییم ۱۵ سالش خواهرم ۲۷ 

زن داییم اومد خونمون رو کرد به مادر گفت پسرت رو داماد نمیکنی ؟؟ حالا داداشم ۱۶ سالش بود 

یهو مامانم گفت وا مگه سنی داره ، گفت من دخترم رو دارم شوهر میدم که پیر مادر نشه ، بعد رو کرد به من و خواهرم گفت مثلا اینا ازشون گذشته پیر مادر میشن اختلاف فرزند مادر نهایت ۲۰ سال خوبه 

همون زمستون دخترش رو داد عقد کرد 

الان دخترش ۳۱ سالشه ، ۱۶ سال از ازدواجش گذشته ولی بچه دار نشده 

اخ که خداااا گاهی وقتا میگم جای حق نشستی 🙂 پیر مادر هم نشد 

کلا مادر نشددددد 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

من استارتر نیستم گلم ولی دقیقا از عمد هست من ۲۱ سالم بود دختر داییم ۱۵ سالش خواهرم ۲۷ زن داییم اومد ...

ساراجانم

گاهی وقت‌ها زندگی یه جورایی غافلگیرمون می‌کنه، آدمایی ک کلی حکم و نظر درباره‌ی زندگی می‌دن، 

خودشونم یه جورایی بازی زندگی رو متفاوت‌تر از حرفاشون تجربه می‌کنن. حالا این بین، چیزی ک مهمه اینه ک ما خودمون حالمون خوب باشه، درست فکر کنیم و بگیم دممون گرم که جای خودمون رو پیدا کردیم.

من میگم بعضی حرفا ارزش فک کردن نداره و تمرکزو بزاریم روخودمون و صدالبته ک خدا ب موقع حساب میکنه باهاشون 

من استارتر نیستم گلم ولی دقیقا از عمد هست من ۲۱ سالم بود دختر داییم ۱۵ سالش خواهرم ۲۷ زن داییم اومد ...

خودت و خواهرت ازدواج کردین؟

خاله منم عید دو سال پیش بهم گفت ازدواج کن زودتر فاصله سنیت با بچت کم بشه مثل من و پسرم که ۲۰ سال تفاوت سنی داریم من ناراحت شدم امسال عید پسرش پاش بدجور شکسته پلاتین گذاشته ممکنه همیشه لنگ بزنه