2777
2789
عنوان

شوهرم

389 بازدید | 26 پست

بچه ها . خواهرم از شوهرش سالهاسا حدا شده و سه تا پسر ۲۵ .۲۳ و ۱۶ ساله داره . خونش توی اسلامشهره . ما مرکز تهرانیم . حالا مثلا چیزی،نیخوان سفارش،بدن آدرس منو میدن من میگیرم و بهسون میدم . یا مثلا امروز،ریموت ماشینشون خراب بود شوهرم رفته خیابون ملت  و خیلی طول کشیده تا کسی رو پیدا کنه  برای تعنیر و اونم گفته۲ میلیون مبگیرم و خواهرم منصرف شد و شوهرم اومد خونه . حالا تا چند دقیقه پیش با شوهرم داشتم بحث میکردم میگفت بگو کارهاشونو خودسون انجام بد ن  . به ما ربطی نداره . منم راستش روم نمیشه . چیکار کنم ؟؟ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وا خب بگو خواهرت گیرتون آورده ها من بودم قهوه ایش میکردم 💩

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁