2777
2789
عنوان

شوهرم

383 بازدید | 26 پست

بچه ها . خواهرم از شوهرش سالهاسا حدا شده و سه تا پسر ۲۵ .۲۳ و ۱۶ ساله داره . خونش توی اسلامشهره . ما مرکز تهرانیم . حالا مثلا چیزی،نیخوان سفارش،بدن آدرس منو میدن من میگیرم و بهسون میدم . یا مثلا امروز،ریموت ماشینشون خراب بود شوهرم رفته خیابون ملت  و خیلی طول کشیده تا کسی رو پیدا کنه  برای تعنیر و اونم گفته۲ میلیون مبگیرم و خواهرم منصرف شد و شوهرم اومد خونه . حالا تا چند دقیقه پیش با شوهرم داشتم بحث میکردم میگفت بگو کارهاشونو خودسون انجام بد ن  . به ما ربطی نداره . منم راستش روم نمیشه . چیکار کنم ؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب بگو خواهرت گیرتون آورده ها من بودم قهوه ایش میکردم 💩

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁