قدرمطلق مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 63 عنوان دلم تنگ شده 185 بازدید | 30 پست مث بارون اگه نباریخبر از حال من نداریبی تو پر پر میشم دو روزهدل سنگت برام میسوزهگل سنگم گل سنگمچی بگم از دل تنگم... امروز | 09:30 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_k_pmlm عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 4157 😔😔 کفتر باز سایتم🕊🕊 جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔
ali6045 عضویت: 1405/06/12 تعداد پست: 133 «بگذار باران ببارد، تا جان بگیرد زمین،بگذار عشق بیاید، تا باز شود این چشمهیِ شیرین،که هر بار که میبارد، شکوفهای در دل میروید،و هر بار که میبینی، رویا به واقعیت میبندد...»«ای گل، مکن از رنجِ دنیا، هراسی،که عشق، بر هر دردی، دهد درمانِ آسانی!»💐💐
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 495 چقد بهت گفتم یه سایز بزرگتر بگیر که چندسال بتونی استفاده کنیگوش نکردی، فقط جلوی دماغتو دیدیدیدی الان تنگ شدحالام اشکال ندارهیه جا آشنا دارم دلتو میدی بهشبرات قالب میزنهجا بازمیکنهدیگه مثل اولِ اولش نمیشه کهولی حالا حالاها کارِتو راه میندازهواسه خودمم همینکارو کردم نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد
scarlettn عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 208 حس خفگی داره. انگار دنیا به ته رسیده تک و تنها موندی فقط اون یه نفر بوده
selinrahmani عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 8730 ی بار ی ثانیه ب هم برگردیم دوباره.خدایاااارا من عاشق کسی هستم ک بهم ضربه میزنهههدارم طلاق میگیرم ب خواست خودم اما عاشقشم
قدرمطلق مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 63 چقد بهت گفتم یه سایز بزرگتر بگیر که چندسال بتونی استفاده کنیگوش نکردی، فقط جلوی دماغتو دیدیدیدی الان ... متاسفانه دل مث کفش نیست که جا باز کنه😔مث سوتین فنر داره که فنرش میره تو وجود آدمهعی روزگار نازنینتف بزنم یا وازلین
قدرمطلق مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 63 ی بار ی ثانیه ب هم برگردیم دوباره.خدایاااارا من عاشق کسی هستم ک بهم ضربه میزنهههدارم طلاق میگیرم ب خ ... عادت کردیم ببخشی آخه به خاطر همین عاشقشیخیلی از آدما با کوچیکترین بی احترامی طرف از چشمشون میفتهولی من و تو اینجوری نیستیم چون زندگی مون مجبورمون کرده سازگار باشیم و بیشتر ببخشیم. ماها زخمامون بیشتره ولی خب بنظرم دنیامون قشنگتره.🩵
قدرمطلق مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 63 انگار دنیا به ته رسیده تک و تنها موندی فقط اون یه نفر بوده از پریروز فقط دارم یان آهنگ قول بده همین امشب هومان رو گوش میدمو گریه میکنم
قدرمطلق مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 63 حال منو گفتیبمیررررمممممممممم دلم برای بغل امنش تنگ شده. مثل آغوش مادر پاک و گرم و امن بود
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 495 متاسفانه دل مث کفش نیست که جا باز کنه😔مث سوتین فنر داره که فنرش میره تو وجود آدمهعی روزگار نازنینتف ... اینارو دیگه من بلد نیستم☹️ نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد